Коронавірус подолали ще троє українців

Коронавірус подолали ще троє українців
  • Загалом вже четверо жителів України вилікувалися від цієї хвороби.
  • Усі із Чернівецької області.

В Україні зросла кількість людей, які змогли подолати коронавірус. Станом на 20:45 сьогодні, 26 березня, таких уже четверо. Усі вони із Чернівецької області. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на голову місцевої ОДА Сергія Осачука.

Нагадаємо, саме в Чернівецькій області вперше зафіксували випадок захворювання на COVID-19. Ы саме цей чоловік першим подолав хворобу. Про своє лікування та емоції він розповів журналістам. Детальніше читайте у новині “Коли ти перший в Україні захворів на коронавірус”: розповідь Олександра, який поборов Covid-19.

За останніми даними в Україні зафіксували 169 випадків захворювання. Зауважимо, що дані постійно оновлюються. До прикладу, станом на 17:00 в сусідній Тернопільській області було 15 випадків. Станом на 20:30 таких уже 26. Серед тих, у кого коронавірус підтвердили сьогодні, є 11-річна дитина. Про це повідомляє тернопільський новинний ресурс "20 хвилин".

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Юрій Гудок

    Распиратори 95 це просто реклама і маркетинг. Захист як у простої маски а ціни високі

    Таня reply Юрій Гудок

    тоді якісь маски типа противогазу . і це не смішно. реально маска проста для лікаря це вирок.
    треба повну амунцію
  • Таня

    лікарям треба маски - респиратори N95
    хворим людям взагалі тупо сидіти дома.
    маски тряпки за які всі боряться не дають захист від вірусу. хворим  треба тупо бути на ізоляції
  • Інна Кушнір

    Якого не було.

    Таня reply Інна Кушнір

    я теж то вірю то ні. в нас такий світ. 1% масонів рулить і дергає за нитки всіх і робить нам так як їм треба
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up