Що повинен знати переселенець, який приїхав у Хмельницький?

Що повинен знати переселенець, який приїхав у Хмельницький?
Нині на Хмельниччині проживає близько шести тисяч переселенців зі Сходу та Криму. Щомісяця їх кількість збільшується. «ВСІМ» пропонує перелік установ та організацій, де вам зможуть надати усю необхідну допомогу та потрібну інформацію.

Громадяни, які виїжджають із тимчасово окупованих територій у нове місто, часто почуваються розгубленими та покинутими напризволяще. Переселенці, котрі не мають знайомих та родичів на новому місці, вимушені самостійно шукати житло та роботу.

При управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області створено регіональний штаб з розміщення громадян України, які переселяються з тимчасово окупованої території України та районів ведення антитерористичної операції в інші регіони України. На цьому сайті ви зможете знайти будь-яку контактну інформацію щодо працевлаштування, оформлення та відновлення документів, медичної та юридичної допомоги. 
Для інформування громадян, які приїхали із окупованої території, пропонуємо відповідну інфографіку.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Matava Rio

    Коли запитати у школі "Скільки у Вас переселенців?", відразу дадуть відповідь!!! А як запитати "Скільки батьків учнів воює в АТО?", то ніхто не знає!!! Чому одним учням все на халяву (обіди, походи у театр і кіно, безкоштовні підручники), а іншим "дуля з маком"??? Сімям, чиї батьки воють за Україну, не потрібна допомога???

    Анонім reply Matava Rio

    несправедливо, хоч дітей атошників дуже багато . майже у всіх школах вони є
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up