У скільки Хмельницькому обійшлись дві центральні новорічні ялинки

У скільки Хмельницькому обійшлись дві центральні новорічні ялинки
  • Не одна, а дві зелені красуні прикрашають щороку центр Хмельницького. 
  • На дизайні і прикрасах цьогоріч вирішили трохи зекономити
  • Якщо до деяких сусідніх міст лісові красуні везли із засніжених Карпат, то за головною ялинкою нашого міста далеко їхати не довелось. 

 

Центр Хмельницького прикрашають дві новорічні ялинки. Одну, за традицією, встановили на майдані Незалежності. Вона така, як і завжди – пишна і висока. Ялинка сягає 26 метрів і навіть обігнала «конкуренток» серед інших міст, увійшовши в п’ятірку.

Якщо лісові красуні в інших містах везли із засніжених Карпат, то Хмельницький закупив їх у державному підприємстві «Хмельницьке лісомисливське господарство». Ялинку на головній площі міста вирішили освіжити новими прикрасами. А от на головну ялинку, що біля Шевченка, гроші не виділяли. Про це журналістам vsim.ua повідомили у відповіді на запит в управління житлово-комунального господарства. Дві ялинки обійшлись Хмельницькому у 80 тисяч гривень. Детальніше дивіться в інфографіці: 

Відео дня

 

Читайте також: Під спів гурту "Rock-H" хмельничани з дітьми пробивалися до гостини Миколая
З бюджету на розваги. У скільки обійдеться новорічно-різдвяна програма в Хмельницькому
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій Васильків

    На фото наші ялинки виглядають взагалі бідово. Ввечері ще куди не йшло
  • Ксенія

    Пора вже переймати традиції європейських країн і берегти живі ялинки, встановлюючи натомість штучні, але гарно прикрашені.

    Андрій Васильків reply Ксенія

    підтримую. Натомість більше б грошей витратили на гірлянди і всяке там освітлення. Було б гарно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up