Головний дорожник Хмельницького подав заяву на звільнення

Головний дорожник Хмельницького подав заяву на звільнення
Фото «Голосу України»
  • Вадим Собко вирішив залишити посаду директора КП БРЕД.

  • На цей момент він є кандидатом в депутати міськради.

Директор комунального підприємства з будівництва, ремонту та експлуатації доріг вирішив залишити посаду. Вадим Собко подав заяву на звільнення, яку погодив міський голова. Таке розпорядження Олександра Симчишина сьогодні, 28 вересня, опублікували на сайті міської ради.

Нагадаємо, що Вадима Собка призначили на посаду цього року, 17 січня. Від вересня 2019 року він був лише виконувачем обов’язки директора. У КП БРЕД Вадим Собко потрапив з прикордонної академії. Там він був заступником директора інституту по роботі з персоналом. Більше дізнатися про Вадима Собка можна в окремому матеріалі.

Додамо також, що Вадим Собко на цей момент є кандидатом у депутати міської ради від партії «За майбутнє». Про це ми розповідали вам у п’ятницю, 25 вересня. Повний список кандидатів у депутати міськради від усіх політичних сил можна переглянути за посиланням. Додамо, що чергові місцеві вибори відбудуться менш ніж за місяць, 25 жовтня.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олег

    Залишив  комунальне підприємство з 5-ти мільйонними збитками і далі пішов дерибанитиі

    Natalya Zhemchuzhnikova reply Олег

    Стаття 151-1 Кримінального кодексу. Наклеп.
  • ttt435

    Наработался... а теперь и в депутаты можно, а может сразу в президенты ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up