Хмельницький прикордонник був у полоні 21 місяць

Хмельницький прикордонник був у полоні 21 місяць
Фото - Сервісні центри МВС в Хмельницькій області
  • Олександр Зарва - головний сержант 3 прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса.

  • Під час обміну у січні повернувся додому.

  • Зараз він відновлює документи, які в нього відібрали росіяни.

Найбільший обмін за весь час повномасштабного вторгнення. В Україну повернулися 230 українських захисників та захисниць. Серед них був хмельницький прикордонник Олександр Зарва. 

Він – головний сержант, водій відділення інспекторів прикордонної служби. Потрапив у полон у квітні 2022 року під час боїв у селі Борова на Харківщині, довгий час вважався зниклим безвісти.

Поки був у полоні, усі його документи забрали. Вирішив відновити їх майже відразу після повернення. Зокрема, знаходячись на лікуванні у шпиталі, подав заяву на поновлення водійського посвідчення. 

Відео дня

«Заявку на обмін посвідчення водія подавав лежачи на лікарняному ліжку через "ДІЮ". Дивина! Дуже зручно і швидко», - повідомляють у Сервісному центрі МВС в Хмельницькій області.

Нагадаємо, більшість звільнених 3 січня – чоловіки (225) та 5 жінок. До рядового та сержантського складу належать 213 осіб, ще 11 – офіцери. Серед визволених представників Збройних Сил України – 130 (з них ТрО – 14, ВМС – 14), Національної гвардії – 55, Державної прикордонної служби – 38, Національної поліції – 1 та 6 цивільних, які були незаконно позбавлені волі.

Читайте також:

Автор - Анна Помаранська

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Helen

    Дай, Бог, щоб всі повернулися додому.

keyboard_arrow_up