Хмельницький в Instagram. Кращі фото за 19-24 cерпня

Хмельницький в Instagram. Кращі фото за 19-24 cерпня
  • Красиві дівчата, літні пейзажі та сімейні світлини.   
  • Дивіться підбірку кращих фото з Instagram тижня, що минає. 

Хмельничани є активними користувачами Instagram. Щодня соціальна мережа поповнюється новими фотографіями. На них наше місто та його мешканці постають в усій своїй красі. Журналісти vsim.ua підготували чергову підбірку кращих фото з Instagram тижня, що минає.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning 👌😂 . . А як прокидвєшся ти ?🥰 #morning #coffee #goodday

Публикация от DANCER & MOM (@yanadoris) 23 Авг 2019 в 10:32 PDT

Відео дня
div>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моя любовна любов ❤️

Публикация от Diana 👸🏼 (@diana_magera) 21 Авг 2019 в 12:46 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌿

Публикация от Владка😊 (@vlada_kalinina) 20 Авг 2019 в 2:35 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I can fly ❤️

Публикация от Екатерина (@ekaterina_karlyugina) 20 Авг 2019 в 11:20 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👱 . . #фотографхмельницький #photographerkhmelnitsky #canon

Публикация от Viktoria Smolyar (@catchthemoment_sv) 20 Авг 2019 в 3:21 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐆

Публикация от 𝐕𝐈𝐂𝐓𝐎𝐑𝐈𝐀 𝐊𝐀𝐍𝐔𝐈𝐊𝐀 (@victoria.kanuika) 20 Авг 2019 в 12:55 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗 all the best ahead💗

Публикация от Daha (@da_haaaaaaa) 19 Авг 2019 в 12:34 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

я сьогодні без довгого тексту, але гарна 🕊

Публикация от Лена Мандзюк ♥️ (@elena_mandziuk) 19 Авг 2019 в 11:14 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐶🌾

Публикация от Polina Rozgon✨ (@_polinarozgon_) 19 Авг 2019 в 11:10 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Секрет моего внутреннего счастья очень прост: - Я честна с собой. Чужих могу обманывать, близких никогда - близкие, мне дороги; - Я благодарна каждому человеку, которых ступил на мой жизненный путь, Я благодарна каждому жизненному уроку - это мой бесценный опыт. Я благодарна, за то, что слышу, вижу, чувствую, за то, что солнце светит на моей планете. Я благодарна Всевышним за то, что в моей жизни все, именно так, по-другому Я бы и не хотела. - Я умею прощать. Благодарить и отпускать. Никто никому ничего не должен. Любые отношения строятся на взаимном интересе, на уважении, на общих ценностях. Если, вдруг, кто-то решил уйти, или обидеть меня, предать - пожалуйста, он/она имеет на это полное право. Мы каждый день меняемся, все меняется вокруг нас и да, в один из таких дней кому-то может стать некомфортно возле Вас, а любой человек заслуживает быть там, где ему хорошо. - Даже имея надежное плече рядом - Я всегда рассчитываю только на себя. Я выстраиваю ситуацию так, да бы в случае чего, не остаться у разбитого корыта, своими же силами, Я страхую себя. - Я ничего ни от кого не жду. Я готова сделать тысячи шагов на встречу, только будь уверенной в том, что мне пойдут на встречу, если нет - Я уйду в обратное направление. - Я ценю, уважаю и люблю себя. В меру. Без короны. Я понимаю, что Я могу дать человеку и осознаю, чего ему придётся со мной натерпеться. Но на каждый мой «-», во мне найдётся «+». - Я совсем не скрываю, что Я сука, но Я ЧЕЛОВЕК. Как сказала моя кума: «Ты сука, но с душой». - Я не боюсь того, что меня могут обидеть - в любом случае, Я поимею с этого инструмент, который поможет мне ещё чему-то научится. Мне не страшна боль - время все лечит. - Я всегда трезво оцениваю все и называю все вещи своими именами. - Мне, извините, глубоко по*уй на мнение и разговоры окружающих. Я себе своё знаю, как говорят .... ❣️ Очень банальные вещи, на самом то деле, к которым Я шла долго и трудно. Я очень многого в жизни не понимала, была слишком наивна, строила воздушные замки, смотрела на все через розовые очки, пока в один момент, мне не дали по башке. Больно было, плакала долго и звездочки летали вокруг, как в мультиках. И оно того стоило.

Публикация от Мила 🥂 (@ya__horoshaya__) 19 Авг 2019 в 11:06 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#хрещенийсиночок👼💙

Публикация от @ kucheryashka__sue 19 Авг 2019 в 3:10 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Зі святом 🙏🏻

Публикация от Аля🌸Мастер по ресницам (@alinka_kovalskaya8) 19 Авг 2019 в 3:04 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Хмельницкий... 🤔 Многие знают, что этот город славится своим рынком👖👙👜👠👗, на котором можно найти всё, чего душа пожелает. Но и есть парочку интересных мест для проведения досуга.👍 - С первого взгляда город показался мне тихим и спокойным, но, проехавшись несколько раз в транспорте, мнение моё изменилось. (Так же это касается вокзала) Люди не особо приветливые, очень часто встречалась "ругань" между друг другом.😶 + Меня очень впечатлил парк им. Чекмана,🌳🌲 который находится на правом берегу Бугского водохранилища. Здесь можно устроить классную фотосессию📷, идеально подходит это место как для свиданий👫, так и для прогулок с детьми. 👨‍👩‍👧‍👦В парке расположены спортивные ⚽и детские площадки и даже мини-зоопарк 🐻. Любители экстрима заинтересуются аттракционами 🎠🎡🎢 (старенькие уже, но есть несколько очень даже ничего). Так же советую пройтись по набережной... Красивый вид😍

Публикация от Екатерина Булахова (@katrin_bulakhova) 18 Авг 2019 в 1:47 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я подарую тобі весь світ♥️ @karmenwika1

Публикация от Король Вова (@vof4ik93) 18 Авг 2019 в 9:54 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙

Публикация от 🐾Stanetska🐾 (@darya_popovych) 18 Авг 2019 в 6:22 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Моє щастя❤️

Публикация от Aleksandra Halkina (@aleksandra_valkovaya) 23 Авг 2019 в 11:12 PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я могла би уже 3 рази бути заміжньою😳 . Мій особистий життєвий досвід. . До зустрічі з моїм чоловіком, я могла 3 рази вийти заміж. Першого разу я відмовилась, тому що була ще зовсім юна(18 років), і не готова до сімейного життя...але,на мою думку, все залежить від характера дівчини. І в 17 років виходять заміж - і живуть щасливо. А для когось саме вік став тою самою проблемою розлучення. На той момент мені хотілось ходити кожні вихідні на дискотеки, гуляти, нові враження , знайомства і тд. . Наступного разу(21 рік) я спілкувалась з хлопцем менше 2х місяців і він хотів мені зробити пропозицію. Але я його ще зовсім не знала і не була готова на такий серйозний крок.Я навіть не можу сказати що в нас були відносини🙈 І після цього, ми взагалі перестали спілкуватись. Думаю, він дуже образився. А після почутих фраз, коли він хотів мене «купити» в прямому сенсі слова, я більше навіть не хотіла чути про нього. . А третій раз...відносини тривали більше року, і почуття були , і я була готова вийти заміж. Та добре, що хлопець тоді показав своє справжнє обличчя. Один день перевернув усе моє життя, за що я дуже вдячна моїм ангелам, які вберегли) . Пізніше, доля все ж таки мені усміхнулась😍 З моїм чоловіком ми зустрічались 2 місяці, потім він запропонував переїхати до нього) Ми прожили пів року разом і тоді було дуже гарне освідчення❤️ і пропозиція) Тепер, ми -справжня сім’я. Тому, з власного досвіду, можу сміливо радити що потрібно до весілля пожити разом! І не місяць - а пів року - рік! Якщо ви ще молоді) Нещодавно я виставляла опитування і багато людей були проти сімейного життя до весілля. А ви як вважаєте?

Публикация от 💫 (@999__anna) 22 Авг 2019 в 7:33 PDT

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up