Троє поранених від ракетного удару по Хмельницькому досі залишаються в лікарні

Троє поранених від ракетного удару по Хмельницькому досі залишаються в лікарні
Фото ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • 31 грудня було 10 травмованих. 

  • Одна з них — 22-річна Оксана Музика — померла в лікарні. 

  • В лікарні розповіли в якому стані перебувають решта постраждалих.

У переддень Нового року, 31 грудня, дві російські ракети вдарили по мікрорайону Дубове, у Хмельницькому. Одна влучила по військовому об’єкту, інша — по АЗС. Уламками від вибухів пошкодили житлові будинки та інфраструктуру, дитячий садочок, магазини та заправку. Тоді повідомили про десятьох постраждалих. Восьмеро з них госпіталізували до лікарень. 

Декілька чоловік було у важкому стані. Серед них — 22-річна Оксана Музика. Дівчина не вижила. Детальніше читайте в матеріалі “Немає нашої дівчинки”. У лікарні померла 22-річна хмельничанка, яка постраждала від ракетного удару

Тоді ж чотирьох пацієнтів положили до Хмельницькій обласній лікарні. Вони були в середньо-важкому стані. Лікарі діагностували в них мінно-вибухові травми, скелетну травму, закриті травми грудної клітки, черепно-мозкові травми та множинні осколкові поранення. А трьох людей госпіталізували до міської лікарні. В них діагностували осколкові поранення. 

Відео дня

Як постраждалі почувають себе зараз

Через 10 днів після обстрілу досі троє людей залишаються в лікарнях. Про це Суспільному розповів заввідділення екстреної медицини Хмельницької обласної лікарні Костянтин Креньов.

Одного із травмованих 31 грудня перевели до міської лікарні. У нього діагностували Covid. Пацієнтку, яка залишалася в відділенні екстреної медицини, вчора виписали додому в задовільному стані. 

Ще двоє постраждалих наразі перебувають у відділенні ортопедії в середньо-важкому стані. Але лікар запевнив, що їх життю нічого не загрожує. Про одного із них можна прочитати у матеріалі “Від удару вантажівку підкинуло”: рятують хмельничанина, який постраждав від ракетного обстрілу

Нагадаємо, тоді, крім Хмельницького, ворог вдарив по Києву, Запоріжжю, Миколаєву та Краматорську. Ціллю окупантів стала критична та цивільна інфраструктура.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up