Учасниця кастингу "Х-фактор" Ілона Купко пише новий хіт «Хое-хое» та планує зйомки еротичного кліпу

Учасниця кастингу "Х-фактор" Ілона Купко пише новий хіт «Хое-хое» та планує зйомки еротичного кліпу

На кастингу популярного шоу хмельничанка Ілона Купко "порвала" зал своєю піснею "Опа-опа.Тише-тише". 23-річна медсестра окрім пісень пише вірші та малює. А ще співає лірику та реп. Ілона жартуючи розповідає про кастинг та власні любовні стосунки. Дівчина вже обрала сценічний псевдонім та готує новий хіт «Хое-хое». 

Слава нахлинула на дівчину вже після виходу відео із столичного кастингу. Драйвова пісня «Опа-опа. Тише-тише» запалила не лише суддів, а й чимало українців. Побільшало повідомлень та заявок у друзі до Ілони в соціальних мережах. А телеканал СТБ зняв про неї короткий ролик та розповів про місце роботи дівчини. Особисте життя та мрії Ілони для багатьох і досі залишаються в таємниці. «ВСІМ» вдалось поспілкуватись із хмельницькою зірочкою та дізнатись про неї багато нового. В житті дівчина зовсім не схожа на Ілону з екрану. Вона сміється та жартує, розповідаючи про власні пригоди. 

 «Вчителька музики мене недооцінила» 
Народилась Ілонка в Хмельницькому.  Живе у мікрорайоні Виставка. Дитячі роки часто проводила в бабусі в селі. 

- Тоді мріяла стати і дизайнером, і архітектором, і режисером. Мене цікавило все! – захоплено розповідає Ілона. – Одного разу я захворіла, після того вирішила вчитись на медичну сестру.
 
До першого класу дівчина пішла у ЗОШ№ 25. Ще в шостому класі почала захоплюватись співами та музикою. Але тоді вчителі не звертали на неї уваги, незважаючи на всі прохання Ілони.

- Я бігала за своєю вчителькою музики і просила навчити мене всього, а вона не хотіла зі мною займатись. Трохи недооцінила мене, - каже дівчина. 

Тож дівчина вирішила вчитись музики самостійно. А попри це відвідувала художню школу, де пробувала себе ще й в малюванні. Свій перший вірш про кохання написала коли їй виповнилось 12. А вже на першому курсі завдяки конкурсу стала «Міс Поетичність» медучилища. 

- А тоді пішло-поїхало! Мені сподобалось як слова звучать під музику. І я почала створювати пісні. Першим був реп про кохання, тоді я написала слова під польку, - згадує зірка Х-фактору. – А співати власні пісні почала в 20 років. 

«Не дійду до побачення, бо вкрадуть!» 

Хоч дівчина й пише душевні пісні про кохання, проте зараз вона без пари. А перший раз закохалась в 17 років, коли була на третьому курсі училища.  З останнім кавалером розійшлась півроку тому. В стосунках вона цінує щирість та чесність, а ненавидить зарозумілість та лукавство. Жартуючи розказує про власні любовні пригоди. 

- Один мій колишній недавно написав мені Вконтакті: «Ілона, виходь за мене заміж!» Це після того, як я була на Х-факторі. Але ні слова про те, що він мене любить чи взагалі якісь почуття. А ще говорив, щоб я одягала на побачення коротку спідницю та чулочки. Але ж якщо я одягнусь так, то до побачення вже не дійду, бо вкрадуть! 

Відео дня

 Спеціально для читачів vsim.ua Ілона виконала той самий знаменитий хіт на майдані у Хмельницькому. 


На кастинг Х-фактору потрапила з другого разу

Спочатку хмельничанка пробувала себе в місцевих конкурсах. Коли зазнала невдач, вирішила пробиватись в столиці. Потрапити на шоу каналу СТБ хотіла ще минулого сезону. Але тоді Ілоні дали відсіч. Мовляв, на Х-фактор не можна з власними піснями. 

- З чужою піснею я виступати не хотіла навідріз, - хмуриться Ілона. - А наприкінці березня 2016 в Хмельницькому проводили кастинг вже 7 сезону Х-фактору. Я вирішила спробувати знову. Потім мене запросили до Києва і вже в липні я виступала для суддів. Правда, наче справжня зірка, я запізнилась на 25 хвилин. Довго добиралась по Києву на метро. Але мене все ж чекали. До виступу на сцені журналісти та оператори брали інтерв’ю та знімали ролики з учасниками. То навіть нафарбуватись не мала часу. Виступ відбувся близько дванадцятої ночі. 

Ілона зізнається, що найбільше з усіх суддів їй сподобався Констянтин Меладзе. Каже, що він зірка світового рівня. Також дівчина в захваті від Андрія Данилка та, звичайно, Антона Савлепова. Одразу ж після виступу до неї підбігали люди, просили автографи та благали нікому не продавати власний хіт. 

- А десь на початку серпня медійники приїхали знімати сюжет для шоу на місце моєї роботи, - вже серйозно продовжує Ілона Купко. 

Лікує іхтіоз та псоріаз

Медсестра Ілона розповідає, що зараз у диспансері всі знають про її творчість. Але на роботі вона відволікається на музику хіба під час перерв. Оскільки йдеться про здоров’я людей. Окрім роботи в кардіодиспансері Ілона Купко паралельно робить повне обстеження організму в приватній фірмі. Адже на зарплатню медсестри далеко не розгуляєшся. Тож дівчина влаштувалась на додаткову роботу. Вона вміє визначати акупунктурні точки людини та призначає природні рослинні ліки. В основному лікує іхтіоз та псоріаз. 

- У приватному закладі в мене є можливість кар’єрного росту. А ще мені дуже приємно, коли людям допомагає моє лікування. Хоча подружка говорить, що її головний біль минає, коли чує мою «Опа-опа». 

Не лише пісні, а й кліпи 

Також Ілона хвалиться власною короткометражкою під назвою «Крик душі». Сюжет вигадала сама. Фільм триває 18 хвилин та розкриває історію про кохання та АТО. Режисером, акторкою та оператором виступала сама Ілона, а допомагали їй друзі. Вісім місяців тому навіть почала проводити святкові заходи для рідних та друзів. 
Ілона розповідає, що часто шукає в інтернеті місця та час проведення різноманітних фестивалів чи кастингів та пробує себе. Паралельно продовжує писати пісні. Вдома тренується співати на караоке. Каже, що сусіди вже звикли. Музику до хіта «Опа-опа» написав російський ді-джей Дмитро. До цієї ж пісні Ілона вже зняла кліп в одному із хмельницьких клубів. 

- Сюжет для кліпу я придумала сама. У ньому йдеться про закохану пару. Героями є я та мій хороший друг Богдан. Він мені по зросту підійшов і на фейсі гарний. А ще є суперниця. Побачити кліп можна буде в ютубі через півтора місяця. 

Зараз дівчина готує новий хіт під назвою «Хое-хое». Незабаром зніматиме сучасний та еротичний кліп і для нього. Тим паче, що Ілона вже дібрала собі сценічний псевдонім. Відтепер вона – Anoli Rich. 

- Для першої частини псевдоніму я записала власне ім’я з кінця, а Rich тому, що я насправді дуже люблю цю марку соку, - відкриває таємницю Ілона. 

Медсестра з Хмельницького захоплюється творчістю Могилевської, Карташова та Bahh tee. В мріях Ілонки записати дует із російським співаком Джиганом. 

Ілона стала зіркою місцевого ТБ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • палач

    пиздец-пиздец-полный-полный
  • ЯШКА

    Наша Ілонка стала зіркою ТВ ще 3 роки назад:  https://www.youtube.com/watch?v=0t91wEC6DeU

  • Надежда Береза

    як дівчина сама не розуміє що це звучить і виглядає смішно? а після цієї статті це взагалі на насмішку схоже
  • Надежда Береза

    кошмар
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up