“Залізні леді”: світлини захисниць хмельницьких військових підрозділів (ФОТО)

“Залізні леді”: світлини захисниць хмельницьких військових підрозділів (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінок 3-ої окремої Залізної танкової бригади та 106-ої бригади терноборони ЗСУ

Танкісти та тероборонівці Хмельниччини опублікували фото жінок, які несуть службу в їхніх підрозділах.

Під час повномасштабного вторгнення жінки також взяли до рук зброю і нарівні із чоловіками борються за своє майбутнє та вільну демократичну Україну. У Збройних Силах України зазначили, що нині в нашій країні немає слабкої статі. 

З нагоди Міжнародного дня жінок У ЗСУ подякували захисницям за неймовірну роботу на захисті кордонів та свободи в країні. А чимало військових підрозділів поділились світлинами жінок-військових, які несуть службу. Не стала винятком і Хмельниччина. Так, на сторінці 3-ої окремої Залізної танкової бригади виставили фото красунь, які служать в підрозділі. 

Залізні леді Залізної бригади заслужено стали героїнями нашої сьогоднішньої фотодобірки. Удачі, терпіння, натхнення, радостей попри все, злагоди в душі й родині вам, любі бойові посестри! Сердечно вітаємо й матерів та бабусь, доньок і сестер, дружин і подруг! Переможного настрою завжди – не лише 8 березня! — написали танкісти.

Відео дня

Аби переглянути всі фото - гортайте вбік:

А хмельницькі тероборонівці сьогодні нагородили “своїх” захисниць грамотами та подяками.

— Сьогодні, у Міжнародний день боротьби за права жінок, у Збройних Силах за традицією вшановують представниць прекрасної статі. В управлінні бригади також з цієї нагоди відзначили наших захисниць грамотами та подяками, — йдеться в повідомлення 106-ої бригади тероборони ЗСУ Хмельницької області. 

Аби переглянути всі фото - гортайте вбік:

До слова, у 2023 році Міжнародний жіночий день припадає на середу. Він мав би бути державним вихідним. Однак згідно з законом України "Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану" всі вихідні скасовано, поки діє воєнний стан. Отож, сьогодні це офіційно робочий день, як і торік. Втім, кожен роботодавець може ухвалювати рішення індивідуально.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Vira Okhrei

    💙💛💙💛💙💛🙏🏽🙏🏽🙏🏽💔
  • Raja Kazuk

    Низький уклін Вам красуні. Здоров'я, кохання і Перемоги
  • Тетяна Сидорчук

    Номер 10 кожен так макіяж наводить?є потреба?всі дівчата в роботі,а #10 на фотосесії?Слава дівчатам..Слава Україні.
  • Ніна Нестерук

    Низький уклін, Божого захисту , Вам красуні .

keyboard_arrow_up