Точна перевірка здоров’я доступна кожному. У Хмельницькому відкрилась сучасна Медична лабораторія CSD (Новини компаній)

Точна перевірка здоров’я доступна кожному. У Хмельницькому відкрилась сучасна Медична лабораторія CSD (Новини компаній)

Кожна людина має свої цінності: сімейний затишок, щирі друзі, улюблена робота, цікаві подорожі - продовжувати можна безкінечно. Однак, перед хворобою ми всі рівні. Тому, якими б не були ваші життєві орієнтири - турбота про власне здоров'я завжди має стояти на першому місці!

І сьогодні, коли сучасна медицина здатна допомагати навіть у найскладніших захворюваннях, можна впевнено говорити, що перший крок до здоров'я - це лабораторна діагностика, особливо коли вона регулярна та вчасна. 70% відсотків діагнозів лікарі ставлять на основі лабораторних аналізів та досліджень. Тож вчасний візит до лікаря та здача необхідних аналізів - це головна умова ефективної терапії та боротьби з хворобами.

Нещодавно у Хмельницькому відкрилась відома в Україні Медична лабораторія CSD. Лабораторний офіс шукайте за адресою: вул. Зарічанська 3/2В.

Відтепер жителі нашого міста мають доступ до найсучасніших послуг лабораторної діагностики та більш ніж 1300 унікальних лабораторних досліджень.

Медична лабораторія CSD успішно працює вже 11 років та є лідером патоморфологічної діагностики в Україні і однією з найбільших патоморфологічних лабораторій в Східній Європі. Це найскладніша сфера лабораторної діагностики, адже патоморфологи досліджують патологічні процеси і зміни, що виникають в клітинах і тканинах, які призводять до розвитку складних захворювань, таких як рак. Спеціалістам CSD довіряють більш ніж 10 000 лікарів та 1600 державних і приватних клінік України, тут проводять понад 300 000 патоморфологічних досліджень на рік, а кожен третій випадок онкологічного захворювання в Україні діагностується в CSD.

Маючи науковий потенціал, надсучасне обладнання та команду найкращих професіоналів, CSD розвиває й інші напрямки лабораторної діагностики. Тож наразі для перевірки здоров'я в CSD доступні: 

  • загальноклінічні аналізи
  • імунологічні дослідження
  • оцінка гемостазу
  • біохімічні дослідження
  • онкологічні маркери
  • гормональні дослідження
  • діагностика алергії і аутоімунних захворювань
  • мікробіологічні дослідження
  • цитологічні дослідження
  • пренатальна діагностика
  • дослідження на інфекції
  • молекулярні дослідження
  • чек-апи для комплексної перевірки здоров'я

Враховуючи ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції, особливої уваги зараз заслуговують тести на COVID-19.

В Медичній лабораторії CSD ви можете пройти аналізи на визначення антитіл до коронавірусу, тест на антиген та ПЛР-тест, який вважається “золотим стандартом” виявлення коронавірусної інфекції. 

ПЛР-тест на COVID-19 в CSD проводять із застосуванням реактивів та спеціального обладнання від італійської компанії Diatech Pharmacogenetics. 

Тест-системи розроблені відповідно до європейських стандартів якості та мають сертифікати ISO 9001 (міжнародний стандарт, який встановлює вимоги до системи менеджменту якості) та ISO 13485 (стандарт якості виробництва медичних приладів). 

Саме тому результати ПЛР-тесту на коронавірус, що отримані на цьому обладнанні, вважаються дійсними в усіх країнах Європи.

Результат тесту можна отримати вже через 24-36 годин, а його вартість при замовленні онлайн складе лише 882 гривні https://bit.ly/3wQknmW

Для зручності клієнтів на офіційному сайті Медичної лабораторії CSD можна замовити будь-яке дослідження та отримати знижку до 10%. Також у Хмельницькому та передмісті можна замовити послугу “Мобільна медсестра від CSD” та здати аналізи в будь-якому зручному для вас місці. Для постійних клієнтів працює програма лояльності: кожен 5 виклик “мобільної медсестри” безкоштовний! Тож турбуватися про власне здоров'я разом з CSD зручно та вигідно.

Якщо ви вже давно плануєте похід до лабораторії, але ніяк не можете налаштуватися на цю неприємну процедуру - завітайте до нового лабораторного офісу CSD на вул. Зарічанська 3/2В, та переконайтеся в тому, що навіть здача аналізів може бути приємною та комфортною. Адже турбота про клієнта в CSD на першому місці!

Пройдемо шлях до здоров’я разом!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up