Активіст з Хмельницького Руслан Рохов збирає гроші, щоб стати нардепом

Активіст з Хмельницького Руслан Рохов збирає гроші, щоб стати нардепом
Такий заклик громадський активіст розмістив у своєму Facebook.

- Після численних пропозицій, закликів, підбадьорювань та провокацій прийняв рішення, що я таки йду реалізовувати своє бачення країни та відстоювати інтереси хмельничан у Парламенті, - написав він.

- Для реалізації цього рішення, для реєстрації мене кандидатом оголошую збір коштів на реєстрацію. Якщо серед вас, друзів та фоловери, є ті, хто хоче мене підтримати фінансово чи долучитися до проведення виборчої кампанії пишіть або телефонуйте! - додав Рохов.

Наразі відомо про трьох зареєстрованих у ЦВК кандидатів від Хмельниччини. Це безпартійний нардеп Сергій Лабазюк, який хоче продовжити свій строк перебування у парламенті. Також, за інформацією «Української правди», по округу №188 (м.Хмельницький, Хмельницький і Волочиський райони) зареєструвався директор філії публічного акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» Богданівецького комбінату хлібопродуктів Юрій Крутенчук. Колишній член Партії регіонів, який написав заяву на вихід після трагічних подій на майдані, екс-голова Хмельницької облради Микола Дерикот повертається у політику. Чиновник, який у ЦВК зареєстрований безробітним і позапартійним, побореться за електорат у окрузі №191.

Відео дня

Нагадаємо, Руслан Рохов у 2013 році намагався потрапити до Хмельницької обласної ради, на місце Сергія Лабазюка, який став нардепом.

Коментарі (6)
  • PAL

    Собирает гроши. А отдавать чем будет???
  • Правдолюб

    Потрібно дивитись не лише на те як з людьми спілкується, а й на те чи вміє працювати, вирішувати складні питання. Бо буде таким як Сабій. Багато говорить, а результату - 0.
  • Антон Владимирович

    Нормальный чувак. Поддержу его на выборах. Во всяком случае, это лучшая кандидатура, нежели "пижженый" лабазюк.
  • PAL

    Думаю, что в зоне АТО этому ... , самое место. Такие, как он уже "спасали" Украину.

    Ася reply PAL

    мамкин сынок и нюня.Позорище города

    вальдемар reply Ася

    згоден
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up