Двоє хмельницьких нардепів відмовились від мандатів у міській раді

Двоє хмельницьких нардепів відмовились від мандатів у міській раді
Народні депутати Сергій Мельник та Сергій Лабазюк, які пройшли до місцевих рад на Хмельниччині, відмовились від своїх мандатів.
Обранці вже написали відповідні заяви про відмову. Ймовірно, що їх місця займуть однопартійці. Це може бути Ірина Ковальчук від «БЛОКУ ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» та Олександр Сидорук від партії «ПОРУЧ». Про це повідомляє на своєму сайті Громадянська мережа «Опора».
Нагадаємо, списки кандидатів до місцевих рад очолили троє кандидатів, нардепи: Сергій Лабазюк (перший номер у списку партії «ПОРУЧ» до Хмельницької міської та районної рад), Сергій Мельник (перший номер у списку партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» до Хмельницької міської ради) та Олександр Герега (перший номер у списку партії «За конкретні справи» до Хмельницької обласної ради). 
 
Коментарі (3)
  • PAL

    Два нардепа  от безделья поиграли в "чучело" . Красоваться средь толпы им ведь не наскучило.
  • Ковальская Алина

    На фига баллотироваться, если сразу знаешь, что откажешься?!

    Анонім reply Ковальская Алина

    щоб обдурити людей і поторгувати своїм тупеньким рилом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up