Хмельничани обирають мера: Костянтин Чернилевський vs Олександр Симчишин

Хмельничани обирають мера: Костянтин Чернилевський vs Олександр Симчишин
Сьогодні, 15 листопада, хмельничани обирали собі мера. У порівнянні з першим туром перегонів явка на дільницях була дуже низькою. Про це говорили члени комісій і спостерігачі. Яким був день виборів – у матеріалі «ВСІМ».

01:45 Хмельницька ТВК опрацювала 45% протоколів. Симчишин перемагає

23:50 Симчишин заявив про перемогу на виборах у Хмельницькому

21:50 У Хмельницькому проголосувало менше 70 тисяч виборців.  

Відео дня

20:00 Виборчі дільниці закрилися. Правоохоронці за час голосування не зафіксували грубих порушень.  Середня явка на 20:00 - 34%.

- Вибори у місті пройшли спокійно. Ми не зафіксували особливих порушень. Можна сказати, що це одні із найспокійніших виборів у Хмельницькому. Та єдине, що не радує, це низька явка виборців, - розповів «ВСІМ» голова обласного осередку ВГО «Комітет виборців України». Юрій Ануфрієв. – За цим показником ми не особливо відрізняємся від інших українських міст, де обирали мера.

18:20  За інформацією спостерігачів «Опори»,  явка складає всього близько 32%. 

  17:30 Хмельничани «мляво» обирають нового мера

Спостерігачі відзначають низьку явку, правоохоронці – незначні порушення, а члени ДВК взагалі нудьгують. Виборці, які все ж вирішили проголосувати, «залітають» на дільницю, швиденько беруть бюлетені, голосують та тікають. 

 

16:15  За даними  «Опори», станом на 16:00 проголосували лише 23,99% виборців

Голова ЦВК Михайло Охендовський вважає, що парламент зверне увагу на низьку явку, яку спостерігають не тільки у Хмельницькому, а й у інших обласних центрах.

15:50   На виборах у Хмельницькому ні порушень, ні виборців. Як повідомляє кореспондент «ВСІМ» у центральній частині міста на 4 дільницях - порожньо. Члени комісій «куняють» 

15:15  Станом на 14:00, за даними спостерігачів «Опори», на дільниці прийшло трохи менше 40 тисяч виборців. 

13:05 Досить низьку явку у Хмельницькому спостерігають у комітеті виборців України. За перші чотири години від початку голосування на виборчі дільниці прийшов кожен десятий виборець. Загалом, вибори у Хмельницькому розпочалися та проходять спокійно. 

12:00 Екс-нардеп від «Свободи» Ігор Сабій , який знаходиться під цілодобовим домашнім арештом, прийшов на дільницю з жінкою та дітьми. Нагадаємо, раніше міліція вручила повідомлення про підозру главі Київської обласної організації партії ВО "Свобода" Ігорю Сабію у справі про сутички під Верховною Радою 31 серпня.

 

11:20 У холі Хмельницького НВК №2 по вулиці Франка, 57, де розташовано три виборчі дільниці, спостерігачі від "Опори" побачили підозрілих молодиків. Пояснити, чому 8 чоловік згуртувалися на дільниці, хлопці не змогли. Версії були різні: жартували, що  чекають на бабусю, інші казали – що є спостерігачами, але не змогли назвати від кого. 

 9:00 Усі 115 дільниць відкрилися вчасно і без порушень. Не були вони зафіксовані як правоохоронцями, так і громадськими активістами. Лише на виборчій дільниці, що розташована у театрі імені Старицького, голосування розпочалося із кількахвилинною затримкою. 

Щоб пам’ятати не тільки за кого, а й за що голосуємо, нагадуємо декілька із численних обіцянок наших кандидатів, що були у їхніх програмах, опублікованих у різних ЗМІ.  А що майбутній мер виконає з обіцяного і як – побачимо. 

Коментарі (40)
  • Гуливец Андрей

    Село аТакУет.Селюхи выбирают селюхов что бы превратить нашу жизнь в колхоз.Жесть .Страна без будущего....
  • Анонім

    Чернилевський  в молодому віці "зам'яв" справу про згвалтування, після якого дівчина покінчила життя самогубством, а він навіть не вибачився перед батьками.
  • Анонім

    Вибори мають взагалі бути недійсними, явка 34%, тобто 66% взагалі не прийшли це ж піздец панове!
  • Yelena Joukovsskaya Жуковська

    КТО-ТО БЫСТРЕНЬКО ПОДЧИСТИЛ МОЙ КОМЕНТ., ХОТЯ Я ПРИДЕРЖИВАЛАСЬ ПРАВИЛ КОММЕНТИРОВАНИЯ... ПОЧЕМУ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up