«Свобода» та Симчишин продовжують лідирувати на виборах у Хмельницькому

«Свобода» та Симчишин продовжують лідирувати на виборах у Хмельницькому
Міський тервиборчком пішов на відпочинок. Неопрацьованими залишилися протоколи із 8 дільниць Хмельницького.

Станом на 20:00 на виборах у Хмельницькому лідери не змінилися. У мерських перегонах першість тримає свободівець Олександр Симчишин, який, за словами секретаря ТВК Людмили Студницької, найчастіше набирає найбільше голосів по дільницях. Скоріш за все, його суперником у другому турі, який пройде 15 листопада, буде самовисуванець Костянтин Чернилевський.

До міської ради проходять поки 5 партій із 19. Лише «Свобода», «Самопоміч», БПП-«Солідарсність», «За конкретні справи» та «Батьківщина» попередньо долають 5% бар'єр. Саме в такій послідовності вони розташовуються відповідно до кількості набраних голосів. Та, як повідомили «ВСІМ» в ТВК, різниця між ними невелика. Хіба що «Свобода» та «Самопоміч» дещо відірвалися від інших.

Поки члени ТВК пішли на перерву. Свою роботу вони поновлять завтра, 27 жовтня.

Відео дня

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Симчишин наведе порядок в місті. Це правильний вибір хмельничан.

    Анонім reply Анонім

    Симчишин уже люстрацію в області провів....Так і в місті знайде нових друзів....

    Анонім reply Анонім

    Свобода навела порядок  в стране-Крым,Донбасс..Откройте глаза!
  • PAL

    Скоро люди поймут , что из балаболов- свободовцев толку, как от козла молока. Симчишин удержал область, но ни чего не изменил. Слабый мэр, слабый город. Жаль, время теряем.

    Анонім reply PAL

    Як не крути, але бажано мера мати з провладної партії, щоб ближче до корита був :)
  • Анонім

    "До міської ради проходять поки 3 партій із 19. "  Не 3 а 5. Цифри не плутайте.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up