Про місцеві вибори у Хмельницькому: всі події

Про місцеві вибори у Хмельницькому: всі події
На vsim.ua ви зможете дізнатися про хід голосування, про порушення і сварки, побачити репортажі з виборчих дільниць.

16:30 - Станом на 16 годину Хмельницька ТВК майже завершила підрахунок голосів. Залишилася лише одна дільниця, яка, за словами членів комісії, на загальну ситуацію надто не вплине. За мерське крісло у Хмельницькому змагатимуться двоє кандидатів – самовисуванець Костянтин Чернилевський та свободівець Олександр Симчишин.

10:00 У Хмельницькій ТВК опрацювали вже 97% голосівСитуація стосовно лідерів виборчих перегонів залишається поки незмінною. 

26 жовтня

Відео дня


20:41 - «Свобода» та Симчишин продовжують лідирувати на виборах у Хмельницькому

17:30 - У день виборів до міського відділу ведення Державного реєстру виборців звернулося більше 30 людей. Виявилось, що  7 людей взагалі не були включені до списку

15:40 - Хмельницька ОВК не отримала ще жодного протоколу. У виборчкомі повідомляють, що більшість виборчих комісій звітуватимуть про результати виборів завтра, 27 жовтня.

14:30 - У Хмельницькому сонні члени ДВК й досі чекають на чергу, аби здати протоколи 

13:20 - ТВК опрацювала майже 80% бюлетенів. Лідирують партії «Свобода» та «Об’єднання «Самопоміч».

12:30 - На Хмельниччині ДВК не з'явилася для здачі протоколів - ОПОРА 

11:30 - У Хмельницькому уже підрахували більше 50% голосів. Лідирують Симчишин та «Свобода»

8:40У Хмельницькій ТВК назвали двійку лідерів серед кандидатів у мери

3:50 - Надзвичайних ситуацій чи порушень законодавства не зафіксовано. Підрахунок голосів відбувається у звичному режимі. 

3:20 - До територіальної виборчої комісії передали бюлетені усі дільничні комісії, які працювали на спецдільницях. До ОВК поки що надходжень не було.

00:30 - Як повідомили «ВСІМ» в ТВК, уже приймають перші бюлетені - із спецдільниць, які були розміщенні в інфекційній та міській лікарнях. 

00:25 - На Хмельниччині проголосувало майже 520 тисяч виборців. Найвищу явку продемострували жителі двох районів – Білогірського і Теофіпольського. Найменше сьогодні голосували у Полонському районі.

00:15 - Порушень виборчого законодавства, громадського порядку в області не зафіксовано. Ведеться підрахунок голосів. 



25 жовтня

23:05Як голосували у Хмельницькому: про що говорили виборці, спостерігачі та члени комісій

У багатьох регіонах явка виборців зафіксована на низькому рівні. У тому числі і Хмельницький. Журналісти «ВСІМ» протягом дня відвідали декілька виборчих дільниць міста та відслідкували, як проходило голосування 25 жовтня. У нашому місті вибори відбувалися без порушень, але з поганою організацією та низькою активністю.

23:00 - Колишня голова Хмельницької ОВК Наталія Кострубська намагалася взяти участь у засіданні комісії. Жінку попросили вийти, так як вона до діючих членів комісії вже не відноситься.

22:52 - Починаючи з 08 години ранку 25 жовтня і до 22 години вечора, до органів внутрішніх справ області надійшло 36 повідомлень про різного роду правопорушення, більшість з яких не підтвердилася. 

21:57 -  На момент закінчення голосування участь на виборчих дільницях міста Хмельницького взяли 91706 виборців, що складає 44,81 %.

21:10 - Дільниці закриті. Виборчі скриньки залишились "напівпорожніми". Така ситуація спостерігається на багатьох дільницях, що знаходяться у центрі міста. На 18:00 деякі ДВК фіксували 35-45% явки. 20:50В Україні нарахували більше тисячі виборчих порушень. Найбільше вдавались до незаконної агітації, підкупу виборців, порушення виборчого законодавства членами комісії, було й безпосереднє втручання у виборчий процес та фальсифікація бюлетенів.Такі дані оприлюднила "Опора".

20:00 -  Голосування на місцевих виборах в Україні завершилося. Виборчі комісії приступають до підрахунку голосів, попередні результати виборів Центральна виборча комісія буде публікувати в міру надходження даних.

18:50 - У Хмельницькому за 8 годин проголосувало більше 60 тисяч виборців

17:50 - На Хмельниччині найактивінше голосують в Кам'янець-Подільському районі - КВУ

16:30 - Вдалося встановити особу зловмисника, який надіслав повідомлення про замінування дільниці у Летичіському районі.  Ним виявився 26-річний місцевий житель. У міліції кажуть, що він має певні проблеми з психічним здоров’ям. Свої дії він пояснив тим, що втомився від виборів, які останнім часом проводяться досить часто.

16:22 - Станом на 14 годину, як повідомили в КВУ,  на Хмельниччині явка виборців становила 25-30% . 

16:15 - Хмельничани рвуть бюлетені. На двох виборчих дільницях - у школі №13 та на дільниці по вулиці Панаса Мирного,5 виборці пошкодили свої бюлетені. У міліції кажуть, що у першому випадку чоловік був напідпитку.  

15:00У першій половині дня найнижча явка виборців була на Західній Україні

14:23 - Інформація про вибухівку на дільниці у Летичівському районі не підтвердилася. Правоохоронці обстежили приміщення, де відбувалося голосування, та прилеглу територію і жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

14:15 - З 8:00 на «102» зателефонувало 7 осіб, які повідомили про порушення під час виборів. Зокрема, міліціонерів повідомляли про те, що у деяких мікрорайонах міста продовжують агітувати за кандидатів в депутати. Було також повідомлення щодо агітації безпосередньо на дільниці по вулиці Івана Франка. Голосувати за певного кандидата просила член виборчої комісії. На ДВК№ 1475 по вулиці Тернопільській посварилися члени комісії та спостерігачі.  Повідомлялося також, що на Львівському шосе представники однієї із партій роздають з автомобіля гроші перехожим. По приїзду на місце інформація не підтвердилася.    

13:40 - На Хмельниччині деякі члени комісій не підготовлені до роботи на виборах – КВУ

- Робота членів дільничних комісій викликає занепокоєння. Перед виборами на Хмельниччині з працівниками комісій проводили навчання, - каже голова Хмельницького обласного осередку Комітету виборців України Юрій Ануфрієв

 

13:05 - Член комісії випадково розірвала контрольний талон, видаючи виборцю бюлетень. Жінка-виборець, проголосувавши, залишила дільницю. Але спостерігач від однієї з партій організував голосування, щоб вирішити питання, чи видавати виборцю бюлетень для повторного волевиявлення.

13:00 - У день виборів у Хмельницькому продовжують агітувати

12:40 На Хмельниччині проголосували вже 25% виборців

12:00 - Міліція отримала повідомлення про замінування дільниці  в одному із сіл Летичівського району. 

11:55 - У соцмережах хмельничани закликають не пропускати виборів

11:40 - Начальник Хмельницького міського відділу міліції Валерій Онісьєв повідомляє про ще одне порушення.  

10:45 -  у Хмельницькому на дільниці № 681433  перед голосуванням зламали скриньку для бюлетенів, намагаючись її додатково опломбувати

9:45 - Упродовж першої години дня виборів у Хмельницькому проголосували 28 з 73 жінок, які щойно народили або ще чекають на появу дитини.

8:50 - Зафіксували перше порушення під час виборів у Хмельницькому: спостерігач хотіла проголосувати за родича

8:15 - У Хмельницькому вже проголосували перші виборці

У день виборів «ВСІМ», як і щодня, працює у онлайн-режимі. Повідомляйте новини  на редакційну електронку [email protected].

Ви також можете залишити свої відгуки, опублікувати новину у рубриці «Від читачів» або у групах «ВСІМ» у соцмережах: facebook та  ВКонтакте.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Не смішно,  як це Сєня може лідирувати? ??
  • Анонім

    Пишуть про ХЕЛОУВІН
  • Анонім

    Ахххх. Нарешті це сталося. Завтра всі прокинемося в новій країні. Зажевемо як в шоколаді.
  • PAL

    Веселая толпа идет голосовать, гурьбой. Внимательно следят стражи за тобой.

    Проснутся завтра люди, и скажут : вот же б...ь, зачем же я, ... , шел голосовать? Ни что не изменилось и рожи те же все, и как же все случилось, проскочит в голове.

    А рожи всем ответят-учись голосовать, и ни кому не нужен, твой голос, твою мать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up