У Хмельницькій ТВК назвали двійку лідерів серед кандидатів у мери

У Хмельницькій ТВК назвали двійку лідерів серед кандидатів у мери
Станом на восьму годину ранку стало відомо, хто лідирує серед кандидатів на міського голову Хмельницького. Першість поки належить свободівцю Олександру Симчишину, друге місце за Костянтином Чернилевським, у трійці лідерів – висуванець від "Батьківщини" Олег Лукашук.
За даними виборчих комісій, Олександр Симчишин та Костянтин Чернилевський вийдуть до другого туру. 
- Стосовно партій, то вирвались вперед: Свобода, Самопоміч, Батьківщина, Солідарність та наступає на п’яти «За конкретні справи», - розповіла «ВСІМ» секретар ТВК Людмила Студницька. – Така ж ситуація характерна і для області. Цифр поки не називаємо, адже все міняється. 
Скільки часу ще потрібно на опрацювання голосів, поки невідомо. Кажуть, через помилки справа може затягнутись.
 
Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.
Коментарі (8)
  • Анонім

    Вже очевидно, що боти Чернілевського заладили: в Симчишина нема досвіду, Симчишин історик.

    Люди не виглядайте тупими, дуже вас прошу. Бо ваш освітній рівень я повязую з вашим кандидатом і мені стає просто страшно.

    Почитайте біографії відомих і видатних історичних діячів, які змінили свої країни Гавела, Рейгана, Кеннеді.  

    Подивіться на їхню освіту і порівняйте з нашими господарниками, які завели країну в руїну.

    Симчишин має ще більший досвід ніж Чернилевський. Він, нагадаю, 5 місяців керував цілою областю, а це в 5 разів більше, чим місто Хмельницький. І керував дуже гарно.
  • PAL

    Жаль Хмельницкий
  • Анонім

    смачна львівська кава і перемога Симчишина - це найкраще, що може бути понеділкового ранку!

    Другий тур  - за Симчишина! 60% за Симчишина буде.
  • Анонім

    Поздравляю "Свободу" с заслуженной победой! Жаль только, что не все в новой Раде будут приличными людьми -"Конкретные братки" разыскиваемого Интерполом бандита Гереги, таки прошли. Отдельно радует что наглую тупую розу Манзия прокатили на мерских выборах - он сам посебе слдизнять, так и еще это  и явный знак Петушенку, что его тупую быдлоту хмельничане не хотят.

    Анонім reply Анонім

    Приезжие избрали приезжих, а рожденные в Хмельницком на выборы не пошли(не считая пенсионеров)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up