У Хмельницькому сонні члени ДВК й досі чекають на чергу, аби здати протоколи

У Хмельницькому сонні члени ДВК й досі чекають на чергу, аби здати протоколи
Відразу після підрахунку голосів на дільницях, вони вирушили до міськвиборчкому. Та ще не всі здали мішки з бюлетенями та протоколи з результатами голосування.

У приміщенні школи мистецтв у Хмельницькому ажіотаж. Соні члени ДВК та міліціонери, які охороняють їх та важливу виборчу документацію, снують по коридорах, сплять на кріслах чи просто на мішках із бюлетенями. Коли закінчиться прийом протоколів, вони не знають.

Безсонна ніч дається взнаки.

Місць для всіх на кріслах не вистачає. Люди сидять на мішках із бюлетенями.

Відео дня

Станом на 13:20 ТВК опрацювало 80% протоколів. Не прийняли ще результати із 25 дільниць Хмельницького.

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.

Коментарі (2)
  • Андрій Бай

    я впізнав товариша-дивно,що йому довірили це-молодець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up