Чернилевський vs Симчишин: кому хмельничани довірять місто

Чернилевський vs Симчишин: кому хмельничани довірять місто
Станом на 16 годину Хмельницька ТВК майже завершила підрахунок голосів. Залишився не опрацьованим лише один протокол, який, за словами членів комісії, на загальну ситуацію надто не вплине. За мерське крісло у Хмельницькому змагатимуться двоє кандидатів – самовисуванець Костянтин Чернилевський та свободівець Олександр Симчишин.
Саме серед них хмельничани обиратимуть у другому турі, який відбудеться вже 15 листопада. 
Отже, з Олександра Симчишина свій голос віддало 21554 виборців. Костянтин Чернилевський відстав від нього всього на 538 голосів. За нього проголосувало  21016 хмельничан. 
За даними ТВК, Сергій Мандзій набрав 14188 голосів, за Олега Лукашука проголосувало 13070 виборців. 
Серед партій, котрі пройшли до міської ради, першість має об’єднання «Свобода». Їх підтримали  15649 виборців. Друге місце належить «Самопомочі». За цю політичну силу проголосувало 13680 мешканців. 
На третьому місці Блок Петра Порошенка «Солідарність», яким свій голос віддало 10688 виборців.  До п’ятірки увійшли політична партія «За конкретні справи» - 10279 голосів та «Батьківщина» - 9260. Окрім цього, 5-відсотковий бар’р подолала і партія «Поруч».  За політсилу проголосувало 5902 людей. 
Як проходили місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.
Коментарі (135)
  • Reks Armin

    Симчишин +1
  • Анонім

    Тії патріоти зі свободи тільки називаються так! І як на СБУ палити агітували то сам агітатор не пішов!!! Остався на площі а дурне стадо баранів пішло. Нащо палити тролейбуси? Щоб зараз з працюючих людей знімати налоги.

    Хай би той сектор зі свободою і востанавлював ті тролейбуси!!!

    Та нащо - на вибори треба ж щось...

    З тих що на тучі стоять та друть з нас втридорого за шмоття небійсь не знімають налоги!!! Понабирали кредитів на всяке непотребство. А з нас за нещасні носки друть 15 грн. Подуріли!!! Нащо ж вам три квартири хата двохєтажна (або й трьохєтажна) коли всього одне чадо та й те наркоман чи проститутка.

    Коли це вже закінчиться?!  

    Так що вибираючи серед двох - піду за  Чернилевського!!!

    Бо вже впевнилися що у тій свободі одні брехуни сидять!!! І коли до них звернулися про допомогу то так і не отримали. Раніши ми їх підтримували, але вже побачили що то за "люди"

    Вимахують прапорами та плещуть язиками показуючи свій патріотизм. Та щось ні один до АТО не йде добровольцем, тільки ролики знімають...

    Жалко тільки людей які там в тій партії у "розових окулярах" та з вермишеллю на вухах, бо деякі захищають цю партію до дитячого поносу...

    Багато можна говорити, і кожен може щось добавити.

    Але ми за продажні шкури свободівців голосувати не підем!!!

    А ви вже думайте...

    Анонім reply Анонім

    Свобода є свобода. Шкода, що в мому місті люди думаючі далеко не всі. Бидло-партія з конкретними намірами і з закордонними спонсорами. Картинка для іноземних ЗМІ і заколот в головах в середині країни. А ми їм 1-е місце в міській раді. Зашибісь...

    Анонім reply Анонім

    партия с явным пролюмпеновским активом
  • Анонім

    Номер один в "Конкр  Справах" по місту Афійчук - головний дерібанщік міста. Кого підтримує КС - Чернілевського. Чернілевській давай до свидания

    Анонім reply Анонім

    Герега і Чернилевський - це майбутнє області та нашого міста. Чудовий тандем і компанія.
  • Анонім

    Анонімий піар скільки коштує одне повідомлення 10 грн ? Таке враження що зібрались аноніми обсирати конкурента і піарати  свого спонсора. Я  Вам скажу так  нада дивитись на їхню роботу при владі і з цього робити висновки.  Справедливість переможе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up