«Вийдіть з цього приміщення»: колишню голову Хмельницької ОВК «попросили» за двері


Колишня голова Хмельницької ОВК Наталія Кострубська намагалася взяти участь у засіданні комісії. Жінку попросили вийти, так як вона до діючих членів комісії вже не відноситься.

Наталія Кострубська прийшла на засідання як член Хмельницької ОВК, однак у складі комісії, що опублікований на сайті ЦВК, її прізвища немає.

О 20:00 25 жовтня розпочалось засідання Хмельницької обласної виборчої комісії. На засідання прийшла і колишня голова ОВК Наталія Кострубська, повноваження якої було достроково припинено, повідомляє Громадянська мережа «Опора».

Нинішній голова ТВК Костянтин Раац попросив жінку залишити приміщення, оскільки вона не входить до складу комісії. Але вона наполегливо переконувала присутніх, що  являється членом комісії від іншої політичної сили (раніше жінка представляла «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ»). Зокрема зазначала, що має відповідну постанову ЦВК, хоча й не показала жодних документів, які б засвідчили правдивість її слів.

Відео дня

 На сайті ЦВК серед членів комісії Наталія Кострубська справді не значиться. Після суперечки і попередження голови ОВК, що він викличе міліцію, пані Наталія залишила приміщення.

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up