Гарячої води для Хмельницького попросили депутати в Азарова

Гарячої води для Хмельницького попросили депутати в Азарова
Хмельницька обласна рада ухвалила звернення до центральної влади з приводу гарячого водопостачання у Хмельницькому.

 За рішення депутати проголосували на черговій сесії. Нагадаємо, гарячої води у Хмельницькому не було з 10 вересня. Пізніше, 20 вересня, воду дали в Дубовому, а 21 вересня – в іншій частині міста.

Як виявилося, з понеділка, 24 вересня, газові котельні у Хмельницькому знову відключили. Людям дали гарячу воду лише на вихідні, щоб не ходили брудними.

За словами першого заступника міського голови Олександра Віннікова, держава досі не відшкодувала місту різницю у тарифах для населення за спожитий газ.

Відео дня
>- Ми просили дати газ хоча б на вихідні. І дійсно, у п’ятницю ввечері деякі котельні запустили, – каже Олександр Вінніков. – Але так як держава й досі не відшкодувала в повному обсязі різницю у тарифах, хмельничани змушені знову сидіти без гарячої води.

Чи з’явиться гаряча вода у квартирах хмельничан до Дня міста, наразі невідомо.

- Скоріше за все, на вихідні воду дадуть, – каже перший заступник Хмельницького міського голови Олександр Вінніков. – Проте точно буде відомо у четвер.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Anonymous

    Якщо біло-блакитні обмудки таким чином зливають Мельника, то чорта лисого у них що вийде. Люди ж розуміють, звідки ті ноги ростуть.
  • Anonymous

    ми йдемо в Європу!!!!!
  • Anonymous

    И в Кировограде нет горячей. А у нас была, и мы хотим, чтоб всегда была!Особенно хотят те, кто регулярно платит за коммунальные услуги.Не верю, что такие большие долги населения...

    Anonymous reply Anonymous

    тем более обидно, когда в тебя по теплу переплата :((( Вот и думаешь: какая разница-то - плати не плати, а воды нет и ты всем должна

    Anonymous reply Anonymous

    Жил в Кировограде до 12 лет, на ул. Короленко, на 8 этаже. Так я вам скажу, что не только горячей не было, но и холодной тоже иногда тонкой струйкой :).
  • Anonymous

    капец, у моего кума в Житомире никогда летом горячей воды не бывает, говорят нет возможности. им легче, они привыкли без воды
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up