Трирічній Насті з Хмельницького потрібна допомога – в дитини рак

Трирічна Настя Роля ще кілька тижнів тому збиралася до садочка. Нині дівчинка у лікарні, проходить хіміотерапію – в дитини виявили онкологічне захворювання. Батьки Насті просять небайдужих допомогти врятувати життя – лікування дуже дороге.

 - В Інтернеті дивився, що в нас трансплантація кісткового мозку при наявності клітковини орієнтовно коштує 70 тисяч гривень. Хіміотерапія – п’ять блоків обходиться в районі двохсот тисяч гривень. А нам потрібно пройти сім блоків, – каже батько дівчинки Сергій Роля.

У діагнозі Насті йдеться – нейробластома, тобто ракова пухлина, з ураженням кісток, кісткового мозку, заочеревного простору, лімфовузлів.

- Почалося все з розладу шлунку, потім нас направили на УЗД, де помітили, що якась неправильна будова нирки, зробили заключення, що це пухлина, – розповідає Сергій Роля. – Направили до нефрології, там поставили діагноз – онкозахворюванн. Потім думали, що це лімфома, тобто захворювання крові й запалення лімфовузлів. При детальнішому огляді виявили нейробластому. Все це сталося в такий короткий період, що я просто в шоці.

Відео дня
>Настю лікують в обласній дитячій лікарні, пізніше дівчинці потрібно буде пройти курс у Національному інституті раку.

- Згідно з протоколом лікарів, лікування вимагає мегадозової, посиленої хіміотерапії та аутотрансплантації кісткового мозку. В нас медицина в цій сфері дуже кульгає. Маленький відсоток для такого діагнозу – 8-15%. Після хіміотерапії відсотки збільшуються до 30-40, – розповідає Сергій. – Не хочу нікого образити, але, як мені здається, в нас медицина з таким відсотком… Як би це пояснити – в цьому напрямі трохи недопрацьовує, якщо можна так сказати. Був би цей відсоток хоча б 50 – інша справа.

Сергій розповідає – за словами лікарів, хвороба у Насті вроджена. Проявилася ж саме зараз.
- Їй десятого березня було три роки. Ми нормально відсвяткували, потім, 11 квітня, святкували день народження жінки, теж все було нормально. Але після цього дитина кардинально змінилася у поведінці, почала різко втрачати вагу.

Нині Настя у лікарні, разом з мамою. За словами батька, при дев’яноста трьох сантиметрах зросту дівчинка важить лише одинадцять кілограмів сімсот грамів.
- Сказати, скільки я зібрав грошей, ще не можу, тому що допомагають друзі, знайомі самі збирають. Поки не було діагнозу, я не мав права нікуди звертатися, тому що потрібні ж були докази, – каже батько. – Я розумію, що дуже багато людей так ходять, обманюють, хочуть заробити. Але якби не було цієї біди, я б і не звертався. Краще б мені взагалі сюди не приходити… Розумієте?

Як допомогти:
МФО 300023, ОКПО 00039019, транзитний рахунок 29241880000005, Укрсоцбанк. В призначенні платежу вказати СКР №26256964004744 Роля Марина Ярославівна
Телефон батька Насті 0679594415 – Сергій Роля
Телефон матері Насті 0984503770 – Марина Роля

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Ласкавий се молимо (Марк Genrі kompanіya). nadaє кредити низької vіdsotkovimi середній розмір на 2%, та studentіv, bіznesmenіv / zhіnok апартаменти на osіb низькою КРЕДИТ vsomu. Звук kredituvannya призначений obіtsyanku Scho pozichalnik се відплати. ні zv'yazhіtsya R nastupnih dodatkіv позику: Проект: ....................... Prіzvische: ...................... Suma neobhіdno кредит: .......... Мета poziki ............... Trivalіst: ....................... Narodzhennya Дата (ДД-ММ-ДД): ....... Вправа: ......................... Sіmeyny мелніци .................. Schomіsyachny dohіd: ................. Rahunki банку: ........... Домаш адреса: ................... Misto: ............................ Країна: ......................... Телефон: ............................ Rіd на: ........................ Zastosuvati ranіshe? zv'yazhіtsya і ні elektronnіy poshtі: [email protected]
  • Anonymous

    Шановнi батьки, розмiстiть скриньки з проханням про допомогу у магазинах нашого мiста в дит садочках та в школах томущо некожна людина зможе переказати велику сумму а з малою сумою буде соромитись йти до банку i перераховувати А так кожен буде мати змогу кинути декiлька гривень вам на допомогу Ядумаю батьки в яких э дiти невiдмовлять вам в допомозi
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up