ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися всі пари 1/8 фіналу

ВСІМ Бізнес-ліга: визначилися всі пари 1/8 фіналу
  • Завершився груповий етап турніру з міні-футболу.
  • Першу перемогу в сезоні здобув діючий чемпіон.
  • Наступного тижня розпочнеться серія матчів на виліт.

ВСІМ Бізнес-ліга 2017 триває. В турнірі завершився груповий етап. В останньому турі команди забили 39 голів і потішили глядачів яскравою грою сповненою небезпечними моментами. Усі команди дізналися своїх суперників в 1/8 фіналу ВСІМ Бізнес-ліги.

МобіФренд – Фахівець – 2:3

Відео дня

Голи: Вакух (12), Шаварський (22) – Хлопонін (5, з пенальті), Сиворог (14, 31)

Попередження: Вакух (10), Трембач (35)

З турнірної точки зору гра не мала ніякого значення для обох команд. Та це не завадило гравцям показати змістовний футбол. Моменти регулярно виникали в обох суперників. «МобіФренд» хотів перемогти, а «Фахівець» продовжити успішну серію. Номінальні господарі видали свій кращий матч на турнірі, але програли. Вони упустили масу моментів й не реалізували 10-метровий.

Кращі гравці в складі суперника: Андрій Мазур (МобіФренд), Артем Ващук (Фахівець)

MVP – Артем Ващук (Фахівець)

Більше ФОТО.

Післяматчеві коментарі:

- У нас нарешті зібрався оптимальний склад. Змогли показати збалансовану гру практично без помилок в захисті. Мали багато моментів забити. Якби не класна гра голкіпера суперника, то може й виграли б, - каже гравець «МобіФренду» Віталій Шаварський.

- Думали, що вийде виграти граючи у півсили. Не було стимуляції і розслабилися. Суперник зіграв здорово й було важко, - каже капітан «Фахівця» Андрій Хлопонін.

Раково-Сіті – Патрульна поліція – 4:2

Голи: Романов (8, автогол, 22), Дашкевич (10), Неровний (26), Рубцов (28) – Ящук (29)

Попередження: - : Одаренко (15)

Команди визначали між собою 2-3 місця в групі. «Патрульна поліція» відкрила рахунок та не змогла втримати навіть нічию. «Раково-Сіті» сьогодні було сильнішим по грі й це відобразилося в рахунку.

Кращі гравці на думку суперника: Дмитро Рогатюк (Раково-Сіті), Євгеній Шаткун (Патрульна поліція)

MVP – Віталій Рубцов (Раково-Сіті)

Більше ФОТО.

Післяматчеві коментарі:

- Була гра рівних суперників. Нам сьогодні просто дещо більше повезло і ми свої моменти реалізували. Тому й виграли, - каже гравець «Раково-Сіті» Андрій Дашкевич.

- Гра в нас сьогодні не пішла. Не змогли показати футболу. Команда суперників сьогодні виграла по ділу, оскільки буда сильнішою, - каже капітан «Патрульної поліції» Дмитро Побута.

ЕкоАльт - Rexsoft - 4:2

Голи: Рибчинський (9), Михайлов (11, 21), Волощук (25) – Будченко (23), Савчук (30)

Попередження: Луцюк (34) – Петрук (3)

Ще один матч за 2-3 місця в групі теж завершився із рахунком 4:2. Тут досить впевнено розпочав «ЕкоАльт». Команда забила 4 голи й не дозволила супернику наздогнати себе. Хоча моментів в «Rexoft» було чимало. Ще й Савчук не реалізував пенальті.

Кращі гравці на думку суперника: Валентин Величко (ЕкоАльт), Віктор Савчук (Rexsoft)

MVP – Валентин Величко (ЕкоАльт)

Більше ФОТО.

Післяматчеві коментарі:

- Ми прийшли грати футбол й не думали на кого вийдемо далі. Зібралися, щоб перемогти, і нам це вдалося, - каже капітан «ЕкоАльту» Артем Тихонюк.

- Фізично нам сьогодні було важко. Мало було замін. Тому деколи не встигали за суперником. Вони нас сьогодні просто перебігали, з каже капітан «Rexsoft» Євгеній Петрук.

Воля –Алея Взуття – 5:2

Голи: Леонов (26, 28, 34), Токарчук (27), Штолько (33) – Котенков (1, 23)

Попередження: Леонов (38)

Вилучення: Кісіль (28)

«Воля» показала характер і здобула першу перемогу на турнірі. На початку другого тайму діючий чемпіон програвав 0:2. Переламав хід гри дует Леонов-Токарчук, який на двох забив чотири голи. Відзначимо, що вилучення в матчі стало п’ятим на турнірі за 24 матчі.

Кращі гравці на думку суперника: Олександр Леонов (Воля), Андрій Караім (Алея Взуття)

MVP – Олександр Леонов (Воля)

Більше ФОТО.

Післяматчеві коментарі:

- До першого голу гра у нас не клеїлася. Тільки забили, і все пішло, як потрібно. Декілька хвилин стали переломними і ми здобули потрібний результат, - каже капітан «Волі» Максим Задерейко.

- Відсутність дисципліни команді не дозволила сконцентруватися на грі. В деяких гравців було забагато емоцій на полі. Через це отримали вилучення, - каже гравець «Алеї взуття» Антон Ткачук.

 

1/8 фіналу (3-4 червня):

  • Інтерпродсервіс - МобіФренд
  • Раково-Сіті – Воля
  • Rexsoft - Ротор
  • Лунтік – БЗЛ Поділля
  • ЕкоАльт – ЕкоАлт-Адрія
  • Престиж-Авто – Алея взуття
  • Гранд – Фахівець
  • Патрульна поліція - Дантист

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                                                         Партнер

:

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up