Роздягався і качався по траві: на Чорновола п'яного водія ледь забрала "швидка"

Роздягався і качався по траві: на Чорновола п'яного водія ледь забрала "швидка"
  • Водія «Daewoo Lanos» спинили на дорозі, бо той почав різко здавати назад.
  • Чоловік не тримався на ногах, качався на траві і ледь говорив. 
  • «Драгер» показав в 13 разів більше норми. 

 

Червоний легковик «Daewoo Lanos» спинили на Чорновола, неподалік "Укрелектроапарату". Поліцейським здалось підозрілим те, що водій почав гальмувати, а тоді  різко здавати назад. Як і підозрювали, той був п'яним. При розмові не міг зв'язати і кілька слів. З салону виходити боявся, все хотів зачинити двері. З того, що вдалось розібрати зі слів водія, звати його Олексій і випив він всього 50 грамів горілки. Поки п'яного "оформлювали", той ніяк не міг всидіти на місці в салоні. Все шукав щось і намагався комусь дзвонити. Коли виходив з автомобіля, то взагалі не втримався і впав на асфальт. 

"Драгер" показав результат у 2,6 проміле, що в 13 разів більше допустимої норми. На чоловіка склали адмінматеріали за частиною 1 статті 130. 

Відео дня

Поки легковик чоловіка вантажили на евакуатор, той спокійно лежав у траві і курив. Потім роздягався і сварився з тими, хто підходив ближче. Водія забрала "швидка". Перед цим медики довго вмовляли чоловіка пройти з ними. Після довгих балачок, двоє працівників таки довели водія до карети "швидкої".

Вгамувати п'яного ледь змогли медики

Чоловік валявся на траві і закривався руками, щоб його не знімали

Автомобіль забрали на штрафмайданчик

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Олег

    це герой нашого часу.
  • володька

    его лепит жуть.он по ходу не только бухой.
  • Воронина Анна

    Такая пьяная свинья могла столько беды наделать!

    Олексій Човненко reply Воронина Анна

    ще добре, що нікого не збив, воно ж непритомне зовсім
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up