Плюс дві маршрутки до речового ринку у Хмельницькому: хто і коли возитиме

Плюс дві маршрутки до речового ринку у Хмельницькому: хто і коли возитиме
  • У місті знову мають запрацювати маршрути №15 і №17.
  • Вони сполучать речовий ринок із залізничним вокзалом і ринком “Дубове”.
  • Коли, хто і як їх має обслуговувати?

У Хмельницькому раніше вже їздили маршрутки №15 і №17. На тривалий час їхня роботи припинилася. Вони курсували за наступними схемами руху:

  • №15 Залізничний вокзал - Речовий ринок (через вул. Проскурівську, вул. Франка, вул. Героїв Майдану, вул. Свободи, вул. Євпропейську, вул. Грушевського, вул. Толстого, Львівське шосе, вул. Пушкіна, вул. Франка, вул. Проскурівську
  • №17 Речовий ринок – ринок Дубове (через вул. Купріна, вул. Козацьку, вул. Толбухіна, вул. Франка, вул. Толстого, Львівське шосе, Кам’янецьку, вул. Купріна)

Роботу маршрутів мають відновити. Так запланували в управлінні транспорту і зв’язку Хмельницької міської ради. Кажуть, що працювати ці маршрути будуть відповідно до режиму роботи речового ринку. Тобто, здійснюватимуть перевезення у першій половині дня. Вихідні - понеділок і четвер.

Вже підготували проект рішення виконавчого комітету. Згідно із документом, маршрут №15 мають обслуговувати два підприємця - Іван Григорович Ямковий і Василь Володимирович Вовк. Кожен із них працюватиме за своїм графіком і їздитиме на одному транспортному засобі. Маршрут №17 має обслуговувати ТОВ “Хмельницьке таксі”.

Відео дня

З перевізниками мають укласти тимчасові договори строком на 1 місяць. Після цього їх можуть продовжити за результатами конкурсу. Він відбудеться 5 листопада. Тоді обиратимуть нових перевізників відразу на 18 маршрутів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Тоня Кутняк

    Коли вже 19 буде нормально їздити
  • Olga Olya

    А коли буває 25 маршрут? Я його вже давно не бачу на Тернопільській ранком, дозор показує,що від танку він їде на Інститутську... Та й інший транспорт їде як хоче. Стала майже щоранку робити скріншоти дозору...це просто жах...
  • Лена Максименко

    Перев1рте вод1я на 25 маршрут1 ...це жах
  • Лена Максименко

    Народ! НА 25 МАРШРУТ1  1ЗДИТЬ ЯКИЙСЬ НЕАДЕКВАТНИЙ ВОД1Й....НЕ МОЖУ ДОЗВОНИТИСЯ ДО 1ХНЬГО  НАЧАЛЬСТВА...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up