Щоб з даху не текло: “Електротранс” відремонтує старий тролейбус за 1,2 мільйона

Щоб з даху не текло: “Електротранс” відремонтує старий тролейбус за 1,2 мільйона
  • Погода вказала “Електротранспорту” на недоліки в роботі. 

  • Пасажири скаржаться на те, що в тролейбусах протікає дах.

  • В підприємстві розповіли про причини і анонсували капремонт старого “рогатого” за 1,2 мільйона.

 - Заходжу зранку в тролейбус №9, а там незвично багато вільних сидячих місць. Думала присісти, а вони мокрі. З даху на сидіння капала вода. Мокрими були усі місця, що напроти середнього входу. Так і їхали всі в тісноті. Стоячи, - розповіла vsim.ua хмельничанка Анастасія Петрова.

“Все бачимо після того, як ідуть дощі”

Хмельничанка їхала в тролейбусі сьогодні, 4 жовтня. Сідала в «рогатий» із бортовим номером 229 на зупинці “Ветеринарна лікарня”. За поясненнями того, чому протікає електротранспорт, ми звернулися до керівника “Електротрансу”.

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити ЗИМ в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

- 85% на сьогоднішній день тролейбусного парку – це зношений парк. Десь звичайно дощі пішли, могла десь прокладка не тримати. Все бачимо після того, як ідуть дощі. Дана команда сьогодні на нараді начальнику депо перевірити всі люки, перевірити їх щільність. В разі чого закрити, бо ними вже ніхто не буде користуватися. Зимою вони не потрібні. Є проблеми. Ми знаємо про них. Але на сьогодні надзвичайно великий дефіцит слюсарів, рятувальників кузовів і електрослюсарів. Є проблема в кадрах. Але будемо робити все можливе і неможливе, щоб сніг не задувало і вода не затікала, - каже директор КП «Електротранс» Віктор Паламарчук.

Відео дня

Чи задоволені ви якістю перевезень в тролейбусах хмельницького «Електротрансу»? Голосуйте і залишайте свої думки в коментарях.

Опитування

Як ви оцінюєте якість роботи тролейбусів у Хмельницькому?

Як оновлять автопарк

Парк “Елктротрансу” нараховує 120 одиниць. Без врахування спецтранспорту (тягачі, учбові й інші), щодня на лінію може виїжджати 101 тролейбус. З них новими, які використовуються менше десяти років, є 18. Інші, згідно норм, мали бути списані.

Оновлюють автопарк комунального підприємства купівлею нових або ремонтом старих. Цього року запланували придбати сім тролейбусів 2017 року випуску. Також в грудні мають доставити в Хмельницький капітально відремонтований старий тролейбус 1993 року випуску. Його “тюнінгують” за 1,2 мільйона гривень.

Договір на виконання робіт вже уклали із ТОВ «Елтранс сервіс ЛТД». Воно зареєстроване в Рубіжному Луганської області. Засновником товариства є Геннадій Радованець із Стаханова (зараз Кадіївка), що розташована в тимчасово окупованих територіях.

 - Виникли суперечності щодо засновника. Ми вивчили питання. Геннадій Радованець все залишив і втік із Стаханова. Він має довідку переселенця. Думаю, що ця людина патріот більше, ніж сепар. До того ж він має великий досвід в капітальному ремонті тролейбусів. Тому не бачу причини відмовитися від підписання договору, - каже Віктор Паламарчук.

Читайте також: 

«Рогатий аукціон»: хто може продати Хмельницькому нові тролейбуси за 33,4 мільйона

Зарплата до 15 000: у Хмельницькому шукають водіїв тролейбуса

Що зроблять за 1,2 мільйона:

  • Капiтальний ремонт механiчного обладнання - 93,9 тис. грн.

  • Капiтальний ремонт в внутрiшнього та зовнiшнього кузовного обладнання - 746,2 тис. грн.

  • Капiтальний ремонт пневматичного та гiдравлiчного обладнання 60,2 тис. грн.

  • Капiтальний ремонт електрообладнання - 42,3 тис. грн.

  • Капiтальний ремонт електроапаратyри - 100,8 тис. грн.

  • Замiна допомiжного електрообладнання та приладiв освітлення - 51,6 тис. грн.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Катя Попик

  • Катя Попик

    Треба купувати великогабаритні, такі як в Житомері їздять

    Роман Савчук reply Катя Попик

    в нових Богданах реально тісно. Стояти там незручно дуже

    Sanya Evchuk reply Роман Савчук

    А ще кондуктору треба пропхатися !

    Мама reply Роман Савчук

    А що робити? Доведеться їздити, бо Симчишину ж треба якось зад Порошенко лизати, особливо якщо платить не він, а безязикі платники податків у міський бюджет
  • Мастер Автополив

    У нас отличные еще троллейбусы. Просто мне есть с чем сравнить. Радуйтесь тому, что имеете.

    Мама reply Мастер Автополив

    Та тебе послухати, то гужовий транспорт (вози з кіньми) це нормальний тролейбус

    Роман Савчук reply Мастер Автополив

    в нас ше не саме гірше - це головний критерій для влади. Для них головне не якість а те шоб краще ніж в когось

    Мама reply Роман Савчук

    Тобто бути кращими з гірших

    Мастер Автополив reply Роман Савчук

    Роман ,есть масса альтернатив. Не стони - уже сколько новых троллейбусов купили. А еще три года назад их не было. Все и сразу не бывает.

    Мама reply Мастер Автополив

    Три роки назад не було децентралізації

    Роман Савчук reply Мастер Автополив

    я не говорю про нові. поки старі не замінили, за ними потрібно дивитися і ремонтувати шоб не протікали

    Мама reply Роман Савчук

    Оскільки водіїв не вистачає і тролейбуси однаково стоять, то краще здати їх на брухт і купити нові на яких достатньо водіїв
  • IGOR

    Если бы не бесплатный проезд для пенсии, то супер. А так не знаю, не могу воспользоваться, бо катаются с утра до вечера на шару....

    Пусть введут тариф для льготников - 50%, а не полностью бесплатно, тогда смогу ездить и с радостью отвечу на этот вопрос :)

    Мама reply IGOR

    Нехай тобі зарплату зроблять як у більшості пенсія, то тоді усі  будуть їздити по повній вартості
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up