У ДТП під Меджибожем загинули директор школи та вчителька

У ДТП під Меджибожем загинули директор школи та вчителька
У аварії, що сталася 31 грудня 2012 року під Меджибожем Хмельницької області, загинули директор та вчителька школи міста Золотоноша, що на Черкащині.

ОНОВЛЕНО: За ДТП на Хмельниччині, у якій загинуло п’ятеро, далекобійнику дали 8,5 років

Страшне ДТП, нагадаємо, забрало життя п'ятьох осіб. Імена двох загиблих вже відомі.

Відео дня
> Це 50-річний директор Золотоніської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Сергій Жиденко та його дружина, вчитель тієї ж школи 51-річна Олена Жиденко.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    пусть земля им будет пухом(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up