За ДТП на Хмельниччині, у якій загинуло п’ятеро, далекобійнику дали 8,5 років

За ДТП на Хмельниччині, у якій загинуло п’ятеро, далекобійнику дали 8,5 років
Нагадаємо, 31 грудня фура вилетіла на зустрічну й протаранила Renault Duster. Водій у суді зазначив, що його автомобіль повело вліво з невідомих причин.

Летичівський районний суд Хмельницької області засудив громадянина Туреччини, який влаштував ДТП з п'ятьма загиблими, до 8,5 років в'язниці з позбавленням права водіння на 3 роки. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Крім того, представник міжнародного торгово-транспортного ТОВ ONDER в повному обсязі визнав позовні вимоги потерпілих на суми від 500 до 750 тис. грн.

Відео дня
> По темі: У ДТП під Меджибожем загинули директор школи та вчителька

У ході судового засідання підсудний частково визнав свою провину і в своїх показаннях зазначив, що з невідомих причин його автомобіль повело вліво, де сталося зіткнення з іншим авто.

Однак, згідно з висновками судової автотехнічної експертизи, до зіткнення в ходовій частині, рульовому управлінні і гальмівній системі несправностей не було.

Нагадаємо, 31 грудня на автодорозі «Стрий - Тернопіль - Кіровоград - Знам'янка» сталося ДТП, яке забрало життя п'яти людей. Поблизу села Требухівці Летичівського району Хмельницької області водій вантажівки виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Renault Duster.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Сволота! п'ятеро людей відправив на той світ, а йому 8 років! Розстріляти чурбана!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up