Закрили пункти продажу проїзних. Де їх тепер можна купити

Закрили пункти продажу проїзних. Де їх тепер можна купити
Фото з архіву редакції
  • Пункти продажу проїзних на тролейбус вже не працюють.

  • Їх утримання дорого обходилося «Електротрансу».

  • Де купувати проїзні, знають журналісти vsim.ua.

Кілька днів тому у Хмельницькому розпочався черговий період продажу проїзних квитків на тролейбус. Однак звичні для містян пункти продажу на зупинках закриті. Чому так сталося і де тепер можна придбати проїзний? Про це журналісти vsim.ua запитали директора ХКП «Електротранс» Віктора Паламарчука.

— Пункти продажу проїзних квитків довелося закрити, тому що утримувати їх дорого. Працівникам треба платити зарплату, а у холодний період приміщення потрібно опалювати, — розповів Віктор Паламарчук.

Директор каже, що придбати проїзні квитки тепер можна у кондукторів або в «Електротрансі», що на Тернопільській, 15/3. Ціна їх залишилася незмінною. Крім того, продаватимуть квитки як і раніше — з 27 до 7 числа на весь місяць та з 14 до 17 числа на другу половину.

Відео дня

Нагадаємо, що з 1 вересня вартість проїзних квитків становить 130 гривень. Для студентів та учнів вони коштують дешевше — 70 та 50 гривень відповідно.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Татьяна Дмитришена

    Чому не уточнили, що при покупці учнівського проїздного потрібно надавати копію учнівського квитка!?

    Сіма reply Татьяна Дмитришена

    А це не зрозуміло без уточнень? Аналогічно при покупці студентського, пенсійного і т.д. Потрібно підь=твердити своє право, а не прийти і сказати що ти учень, студент, пенсіонер, інвалід чи т.д.

    Vitaliy reply Сіма

    Ага, по школяру молодших класів не видно що він школяр? І де це в нас пенсійний квиток?

    Сіма reply Vitaliy

    Може і виглядає як дитина, але не факт що школяр. Є випадки коли діти не являються учнями. Тому має бути підтвердження. Щодо пенсійного квитка, то мається на увазі, що не потрібно казати "Подивись, я ж школяр, пенсіонер, інвалід, АТОвець, його дитина, дружина чи т.п.", а потрібно надати документальне підтвердження свого статусу. Щось не так?

    Ірина reply Сіма

    А дети брати підтвердження що моя дитина школяр.....

    Сіма reply Ірина

    Учнівський квиток школярам видають або у школі нехай дадуть довідку. Шо незрозуміло, щоб такі тупі питання задавати?

    Vitaliy reply Сіма

    а яке це має відношення до продажу? при користуванні і буде пред`являти

    Сіма reply Vitaliy

    Аналогічне. Не тупи, бовдуре

    Сергій reply Сіма

    Бовдур ти Сімона.Це магазін,і купляти може кожен і любий квиток!А при користуванні потрібне посвідчення!

    Сіма reply Сергій

    У тролейбусі магазин?  Ти реальний бовдур

    Сергій reply Сіма

    Пенсия-купи мозги.Нет разницы кто купит проездной и какой-другое дело удостоверение!Так что Симона-бовдур ты и не позорь пенсионеров.Среди них в отличии от тебя есть нормальные и умные люди !!!
  • Ольга Качуринская

    Так проблеми не тільки з купівлею проїзних, але і самим рухом тролейбуса 18,хоч і щодня буваю на зупинці автовокзал1, але нажаль ні я, ні моя дитина не може ним скористатися.... Графік в нього просто "невидимий"...

    Toxa Ua reply Ольга Качуринская

    Є чудовий сайт який відображає місце знаходження усіх маршруток і тролейбусів

    Vitaliy reply Toxa Ua

    тільки в тому випадку коли ТЗ обладнаний GPS і воно працює, але це не завжди так. Та й інколи той дозор бреше

    Toxa Ua reply Toxa Ua

    City.dozor.tech

    IGOR reply Toxa Ua

    Только на текущий момент там не отображается порядка 50% транспортных средств и даже Dozor это признают...
  • Софія Оліферчук

    В тролейбусі продають кондуктори
  • Таня Долинай

    Чого не в кожного кондуктора вони є

    Сіма reply Таня Долинай

    Тому що закінчились
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up