Богдан на коні, «острів кохання» і Плаза: як виглядає Хмельницький у Рrisma

Богдан на коні, «острів кохання» і Плаза: як виглядає Хмельницький у Рrisma
  • Спеціальний додаток для Android та iOS робить зі звичайних зображень витвори мистецтва. 
  • Стилі відомих художників, орнаментів та візерунків передаються через 43 фільтри. 
  • Журналісти vsim.ua обробили найвідоміші вулиці, місця та будівлі Хмельницького у Prisma. 

Новий додаток для смартфонів дозволяє стати художником за одну мить. Для цього слід лише натиснути кнопку. Prisma перетворює зображення у витвори мистецтва, накладаючи на них приголомшливі ефекти. Програма оригінальна тим, що створює абсолютно нову картинку із будь-якого зображення.

Додаток простий та легкий у користуванні. Встановити його можна безкоштовно через Playmarket чи AppStore. Після короткої реєстрації можна приступати до перетворень. Для цього додаток пропонує зробити нове фото або вибрати існуюче з галереї. Далі лише слід обрати цікавий фільтр. Перетвореним зображенням можна одразу ж поділитись в соціальних мережах. Або ж зберегти картинку на смартфон.

Всього у програмі задіяно 43 різноманітні фільтри. Та безкоштовно використовувати можна лише 20. Але й цих цілком достатньо, щоб перетворити будь-які фото на живописні картини Мунка, Пікассо, орнаментальні зображення чи візерунки. Виробники зазначають, що такі ефекти створюються за допомогою поєднання нейромереж та штучного інтелекту.

Відео дня

Журналісти vsim.ua пропустили через Prisma десяток фото із найколоритніших місць Хмельницького. Яким постало на них місто? 

Стометрівка вночі постає у дивовижних патріотичних тонах. Красу Будинку Рад та монумента "Віра, Надія, Любов" підкреслюють плавні лініїВеличний Богдан на коні нагадує картину епохи 17 століттяМіська ратуша наче розмальована олійними фарбами

Пам'ятник Героям Чорнобилля оброблений в стилі "Composition"На стріт-арті воду зображено вже не голубою, а червоноюЗдається, що тролейбус № 15 просто змалював художникЗображення білого мосту увиразнилося чіткими лініями та фіолетовою гамою відтінків

"Острів кохання" виглядає, як таємничий лісПриміщення "Ощадбанку" виглядає оригінально в кожному ефектіА от Проскурівську більшість фільтрів просто затемняютьПлаза теж не всюди виходить гарно. Тут складно підібрати ефект саме через дзеркальність приміщенняНа бойовому танку відбивається кожна граньЗображення маршрутки підкреслює фільтр "Mosaic"Обласний військкомат постає наче з листівкиА залізничний вокзал prisma взагалі зображає в неординарному стилі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Мастер Автополив

    Дети, не будьте такими впечатлительными. Жизнь все расставит по своим местам :)
  • Мастер Автополив

    А чего камент про кота удалили? Обиделись, чтоли?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up