Бізнесмени Хмельниччини спрямували до місцевого бюджету понад 200 мільйонів гривень

Бізнесмени Хмельниччини спрямували до місцевого бюджету понад 200 мільйонів гривень
З початку року подільські бізнесмени сплатили 215 мільйонів гривень єдиного податку, що на 78 мільйонів гривень, або на 57 відсотків більше, ніж минулого року.

Левову частку надходжень для потреб територіальних громад Хмельниччини  спрямовували фізичні особи – підприємці: за дев‘ять місяців ця сума склала 125 мільйонів гривень. Юридичні особи ІІІ групи сплатили 35 мільйонів гривень єдиного податку, а юридичні особи ІV групи – 55 мільйонів гривень. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області. 
Найбільш чисельною серед «спрощенців» є друга група, яка складає майже 18,3 тисячі підприємців. Ці представники бізнесу звітують лише раз на рік та єдиний податок сплачують щомісячно. У першій групі перебуває понад 8,8 тисяч платників єдиного податку, у третій – 10,1 тисячі, четверта включає у себе 1,2 тисячі сільськогосподарських товаровиробників.
«Малий бізнес Хмельниччини традиційно демонструє свою економічну і громадську активність. Власне, перевищення двохсотмільйонного результату у сплаті єдиного податку свідчить про те, що дана категорія платників податків уміє працювати, системно наповнює місцеві бюджети і позитивно впливає на розвиток регіональної економіки», - цитує прес-служба Головного управління ДФС у Хмельницькій області свого керівника Мар‘яна Зеленецького.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up