Що задекларував заступник мера Хмельницького Михайло Кривак (ІНФОГРАФІКА)

Що задекларував заступник мера Хмельницького Михайло Кривак (ІНФОГРАФІКА)
  • Михайло Кривак є заступником міського голови. 
  • На цій посаді він з 2020 року, до цього - був секретарем міської ради.
  • Проаналізували декларацію чиновника. Переглядайте інфографіку. 

Журналісти vsim.ua продовжують аналізувати звіти хмельницьких чиновників після відкриття доступу до реєстру декларацій. Посилання на усі попередні декларації посадовців ви можете переглянути наприкінці цього матеріалу. 

Цього разу розповімо, які доходи, майно і нерухомість задекларував Михайло Кривак. Він є заступником міського голови Хмельницького Олександра Симчишина. Курує соціальну сферу міста, зокрема й освітній напрямок в громаді. Його обрали заступником міського голови у 2020 році. У минулі роки Кривак був секретарем міської ради. 

Свою декларацію Михайло Кривак подав 28 грудня 2023 року. Звітний період - за 2022-ий. Отож, що ж задекларував Михайло Кривак? Детальніше переглядайте в інфографіці.

Відео дня

Нагадаємо, що обов’язкове декларування скасували після початку повномасштабної війни. Це можна було робити за бажанням. Раніше ми вже розповідали, хто з хмельницьких посадовців подавав декларацію. Детальніше можна ознайомитись за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Олена

    Ну як так,стіки бабла зашо
  • Тетяна Петрова

    Що задекларував а що мімо пропустив і для чого їм всім чинушам стільки землі.для атошніків немає обіцяної землі а для чинуш все є можливе і неможливе. Шкуродери.
  • Vladimir T

    А тепер і думайте.... хто на кого працює) Влада для того щоб наживатись і забивати на людяність. ... А земельки привласнюють напевно для переховування ...? Школи.... працюють, казна наповнюється... кого потріно прикриють чим не житуха.... )
  • Читач29

    Зарплата  600 000 тис. А за який член виплати під 100 000 гр. ?! В той час коли пенсіонери отримують жебрацькі 3 000 тис гр.  ?!  АСТАНАВІТЕСЬ !!!

keyboard_arrow_up