Три приміщення нової школи на Озерній хочуть здати в оренду

Три приміщення нової школи на Озерній хочуть здати в оренду
Фото з архіву редакції
  • Стартова ціна оренди — 58,73 гривні за годину.

  • Орендар повинен буде проводити у школі заняття з іноземної мови.

Наприкінці минулого року в мікрорайоні Озерна завершили будівництво нової школи. Її адреса — Залізняка, 32. Міському бюджету навчальний заклад обійшовся у 132 мільйони гривень. 10 січня для майже 700 дітей у школі офіційно розпочалося навчання. Навчальний заклад є початковим — до нього ходять школярі 1-4 класів.

Три приміщення у новозбудованій школі вирішили здавати в оренду. Вони розташовані на першому поверсі та мають загальну площу 95,8 квадратного метра, а кожне окремо — 61,4, 19,5 та 14,9.

Стартова вартість оренди складає 58,73 гривні за годину. Ця сума може зрости в процесі торгів, які відбудуться 20 січня. Така інформація розміщена у системі електронних торгів «Prozorro. Продажі».

Відео дня

У перерахунку на місяць (30 днів) стартова вартість оренди складає 42 285,6 гривні або 441,4 гривні за квадратний метр. Визначене й призначення — для проведення занять з іноземної мови. Тривалість оренди на місяць складає 42 години за таким графіком:

З цього можна зрозуміти, що орендарю пропонується займати приміщення у позаурочний час. Договір має бути укладений на п’ять років.

Для порівняння наведемо вартість оренди інших об’єктів, які пропонує управління житлової політики та майна (ціна у гривнях за квадратний метр на місяць без ПДВ):

Таким чином вартість оренди у школі на Залізняка є значно вищою за інші об’єкти оренди комунальної власності у місті.

Нагадаємо, що у початкову школу на Залізняка перевели переважно дітей з переповненого НВК №28. У новому закладі, окрім звичайних класних кімнат, є комп’ютерні класи, лінгафонні кабінети, актова, спортивна та хореографічна зали, кабінети гуртків, бібліотека, медіатека, їдальня, дитяче кафе та медичний блок.

Заклад пристосований для людей з інвалідністю, зокрема, є ліфти та пандуси. Підрядником будівництва є ТОВ «Будівельний Альянс Груп». Дізнатися більше та переглянути фото ви можете в окремому матеріалі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ната Натаніка

    Краще б туди дітей більше перевели

    Анастасія Ярова reply Ната Натаніка

    Ната Натаніка приміщення будуть здаватися в оренду у другій половині дня, після закінчення уроків.
  • Руслана Величко

    делай деньги...(((

keyboard_arrow_up