Зарплату до 18 тисяч пропонують в хмельницькому “Електротрансі”, де криза з кадрами

Зарплату до 18 тисяч пропонують в хмельницькому “Електротрансі”, де криза з кадрами
Фото з архіву vsim.ua
  • Водіїв тролейбусів та кондукторів у Хмельницькому не вистачає.
  • Яку зарплату і які умови пропонують на підприємстві?

Тролейбуси без кондукторів почали їздити у Хмельницькому. Оплату за проїзд приймають водії. На таку вимушену міри в комунальному підприємстві “Електротранс” пішли через нестачу кадрів. Якщо раніше там не вистачало водіїв, то зараз є проблеми і з кількістю кондукторів.

Нестача кадрів досить велика. За словами керівника “Електротрансу” Віктора Паламарчука, на підприємство готові взяти 80 кондукторів і стільки ж водіїв. При цьому пропонують заробляти від 6,5 до 18 тисяч гривень.

  • Кондуктори при 8-годинному графіку роботи отримують по 6,5 тисяч гривень на руки. У нас є такі, що мають і по 8-10, якщо працюють за сумісництвом. А хтось заробляє і до 13 тисяч на місяць, якщо працює понад норму, - розповідає vsim.ua Віктор Паламарчук. - Зарплата водія при 8-годинному графіку становить 7,5 тисяч гривень. Тут теж є ті, хто працює за сумісництвом і понад норму. У деяких водіїв зарплата сягає і 18 тисяч гривень на місяць.

    Відео дня
    /li>

Якщо для роботи кондуктором не потрібно спеціальної освіти чи особливої підготовки, то водії мають пройти курси навчання. Тривають вони 5,5 місяця. За словами Віктора Паламарчука, станом на 20 грудня набрана група із 13 чоловік для навчання. Та набір при цьому не завершено і буде продовжуватися постійно.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (24)
  • Pavel Kondrashov

    Какие 18 тысяч ??? паламарчук звездун. Всимка не распространяй сплетни. Напиши правду.
  • Вася

    Паламарчук безграмотний керівник. Взяв 52 маршртут-розвалив, взяв 30 ледве втекли, дали 50 заглох і забрали. Бере 2... Така картина і з тролейбусами, колективом і персоналом. Дотації з бюджету 80млн

    Ирина reply Вася

    по це говорила і комісія з Києва ще на початку 2017 року, коли Паламарчук наказом хотів зрізати доплати за вечірні години, понаднормові. Сидів разом з Сигіним та головою профкому та посміхалися як д..... А  водіям , які добивалися виплат, видав готівкою на руки без урахування податків від 5 тисяч гривень! і вище. А скільки поклали з главбухом собі в кишеню? Та й звідки у лісовода-лісоруба керівницькі здібності? Розуму хватає тільки на те, щоб табличку "народний депутат" приліпити біля свого кабінету.... А з бюджета тігне та тягне гроші..... що дивно, - дають!!!!
  • колишній співробітник

    паламарчук завжди дуже багато обіцяє, але доплата є не за  понаднармові, а проводиться як сумісництво (без цього по нормі/годин кондуктор отримує мінімалку), умови праці - не відповідають вимогам, літом  нема чим дихати, зимою водії нових тролейбусів "бережуть" дуйки (особливо в  12 бортовому номері), та й до людей відносяться "не подобається - ніхто не тримає", так відповідають нач. Служби збору виторгу Черній та його зам Ілюсь, "за воротами стоять в черзі(???) 100 чоловік, за вихідні - завжди скандали. те ж саме за відпустку. То про які кадри може йти мова??? Зате Паламарчук рапортує, що в депо все гарно!!!! все модернізується. Щодо його зарплати - кому цікаво - зайдіть на  пошуковий сайт, наберіть "Паламарчук декларація" там і прочитаєте, скільки отримав він та його дружина, та за які гроші придбана купа земельних ділянок.
  • Юрій Петрович

    То що пропонують 18 к з/п, не означає що дадуть на руки!!!! Для "старту" буде мінімальна, а далі подивляться як в роботі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up