Драйвове літо в ІТ-таборі Вінницької ІТ-Академії (Новини компаній)

Драйвове літо в ІТ-таборі Вінницької ІТ-Академії (Новини компаній)

Після завершення шкільного року діти йдуть на відпочинок. Але багато для кого літо означає, що прийшли три місяці без шкільних друзів, нових емоцій та знань. Щоб уникнути цієї ситуації, батьки не рідко вирішують віддати дитину до табору. Це допомагає соціалізуватися, не сидіти вдома та весело проводити час.

Під час вибору табору, серед усього різноманіття пропозицій, перш за все потрібно звернути увагу на користь, яку він принесе, скільки нової інформації отримає дитина, з якими емоціями приходитиме додому та чи захоче повернутися наступного року. Літній ІТ-Табір Вінницької ІТ-Академії - це навчальний змістовний фан в поєднанні з новітніми технологіями та європейськими підходами викладання. 

У ІТ-таборі від Школи Хакерів Вінницької ІТ-Академії діти:

Уже вп’яте драйвовий ІТ-табір Вінницької ІТ-Академії відкриває свої двері для дітей віком від 9 до 17 років. Таборування триває 4 тижні, 5 разів на тиждень, по 6 годин в день. Заняття відбуваються в комфортних, обладнаних аудиторіях та на природі у компанії креативних викладачів. На дітей чекають - графіка і дизайн, логіка і програмування, верстка і англійська мова, спортивні змагання і квести та ще багато цікавого зі світу ІТ.

ІТ-табір - це шанс вже цього літа почати програмувати своє успішне майбутнє!

Ми вирощуємо таланти!

Така подія відбувається лише раз в рік! Кількість місць обмежена!

Реєструйтесь: https://hack.intita.com/#itcamp

Телефонуйте: 067-431-19-21

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up