Ножем у груди: затримали підозрювану у вбивстві 46-річного хмельничанина

Ножем у груди: затримали підозрювану у вбивстві 46-річного хмельничанина
  • У ніч на 12 грудня в одному із будинків у центрі міста зарізали чоловіка.
  • За версією слідства, хмельничанина вбила його знайома, з якою він напередодні випивав. 
  • Наразі жінку затримали. Слідчі дії тривають.

У середу, 12 грудня, у нашому місті вбили 46-річного чоловіка. Події мали місце у приватному будинку но вулиці Водопровідній.

Як повідомили у ГУ НП у Хмельницькій області, напередодні до будинку потерпілого завітали гості -  51-річна жінка та 37-річний чоловік. Друзі разом розпивали спиртне. Проте під час застілля між ними виникала суперечка. А вже згодом між господарем та гостею виникла бійка. Саме в ході неї жінка декілька разів вдарила його скляним графином по голові, а потім ще й кухонним ножем у груди. Після скоєного обоє гостей з будинку  втекли. Тіло жертви виявив його 56-річний квартирант. Він одразу викликав швидку та поліцію.  

Наразі 51-річну зловмисницю затримали. Як виявилося, жінка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, що призвели до смерті. Наразі їй оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Відео дня

Найближчим часом на період досудового розслідування їй буде обрано міру запобіжного заходу.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево Від читача 12:22 Як Обрати Найкраще Місце Для Своєї Посмішки? 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up