Хмельничанці, яка продавала неповнолітню доньку в бордель, продовжили запобіжний захід

Хмельничанці, яка продавала неповнолітню доньку в бордель, продовжили запобіжний захід
Фото з архіву редакції
  • Жінка хотіла здати свою 15-річну доньку в курортний заклад розпусти.
  • Там дівчинка мала надавати відвідувачам секс-послуги.
  • Горе-матір затримали та відправили до СІЗО.
  • Там вона вже понад 4 місяці.

Валентина Удальцова - так звати 42-річну хмельничанку, яка, за даними поліції, намагалася продати свою доньку у бордель.15-річна дівчинка мала працювати в одному із курортних закладів розпусти в Одесі. Власну дитину жінка оцінила в 40 тисяч гривень. Її затримали 10 червня на отриманні авансу в розмірі 20 тисяч гривень. Поліція провела спецоперацію, а “покупцем” виступив правоохоронець. 

Тоді копи повідомили, що Валентина Удальцова неодноразово притягувалася до відповідальності  за невиконання батьківських обов‘язків щодо виховання дитини. Також жінка має широке коло тісних зв’язків із представниками кримінального світу. 

Через два дні зловмисниці обрали запобіжний захід. На початку засідання Удальцова попросила зробити його закритим. Апелювала гідністю своєї дитини та не хотіла “розголошувати особсте”. 

Відео дня
  • Шановний суддя, у мене буде клопотання: я не хочу щоб цю справу слухали при журналістах. Хай вони вийдуть. Ця справа стосується лише мене і моєї доньки. Тут буде йти мова про честь та гідність моєї дитини. Тому я проти, щоб це виносили на загал, - зазначила Валентина Удальцова.

Засідання зробили закритим. На ньому суддя вирішила відправити жінку до СІЗО, а її адвокат Андрій Рибачок, зазначив, що його підзахисна повністю визнає свою провину. При цьому говорить, що в її діях не було жодного злочинного умислу.

  • Вона визнає свою провину, але будемо далі дивитися, як це доводитимуть у суді, бо там не все так гладко. І є певна провокація до вчинення злочину. Моя підзахисна говорила, що ніколи б такого не вчинила. На такі дії її підбила донька. Вона прийшла до Валентини Удальцової із своїм співмешканцем і попросилася, щоб мати відпустила її з ним на море в Одесу. Вона погодилася і, за її словами, не знала, що там планують робити з її донькою, - розповів адвокат.

Вчора, 2 жовтня, у Хмельницькому міськрайонному судді знову зібралися на слухання по справі Удальцової. Напередодні по справі призначили склад суду. Слухає справу колегія суддів у складі суддів: Андрія Місінкевича, Олександра Піндрака та Олександра Трембача. 

Журналістів у судову залу знову не пустили. Мотивуючи все “специфікою справи”. Підозрювану привели під конвоєм. Весь цей час вона перебувала у слідчому ізоляторі. 

Саме засідання тривало близько 15 хвилин. Після нього прес-секретар Хмельницького міськрайонного суду Сергій Олійник повідомив журналісту vsim.ua, що Валентині Удальцовій продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внести заставу. В СІЗО вона пробуде до 19 листопада. Саме підготовче засідання по справі не провели і відклали.

За скоєне жінці світить до п’ятнадцяти років позбавлення волі за статтею 149 ККУ (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини).

Читайте також:

Секс-рабство за сорок тисяч: хмельничанка хотіла здати в бордель неповнолітню доньку

“Вона сама попросила”: що казала на суді хмельничанка, яка хотіла продати дочку в секс-рабство

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up