Хмельницький: потрійне вбивство через відмову побратися

Хмельницький: потрійне вбивство через відмову побратися
31-річний чоловік розстріляв колишню співмешканку, двох малих дітей (одна з них – їхня спільна донька) через те, що жінка відмовилась виходити за нього заміж.

Чоловік прийшов до коханої з букетом та каблучкою, але та не пустила його, пригрозила, що викличе міліцію, кажуть у прес-службі УМВС у Хмельницькій області.

Той вийшов – і за мить повернувся до хати з мисливською рушницею. Через кілька хвилин вже закривав вхідні двері.

- Якраз у цей час на подвір‘я вийшла одна із сусідок і поцікавилась, чи вони помирились, – каже працівник прес-служби УМВС у Хмельницькій області Юлія Адамік. – Зловмисник посміхнувся і ствердно відповів на її запитання.

Відео дня
>Як кажуть у міліції, зачинивши двері, чоловік поїхав додому, до Ізяславу. А недовірлива сусідка викликала міліцію. Ті приїхали і застали жахливу картину – мертву 29-річну жінку, її однорічну доньку і семирічного сина.

- Хлопчика, вона, очевидно, спробувала накрити собою, а дівчинка впала на підлогу з рук уже мертвої матері, – розповідають правоохоронці.

Як з’ясувалося, підозрюваний та потерпіла, юрист за фахом, познайомились на роботі в Ізяславському районі. За деякий час уже проживали разом, незважаючи на супротив матері 31-річного чоловіка, яка не хотіла, щоб ї син одружувався із жінкою, на вихованні якої був 7-річний хлопчик від першого шлюбу.

За свідченням сусідів потерпілої, співмешканець свого часу не признав батьківство народженої жінкою дочки, тож вона не захотіла прощати завданої образи і виходити за нього заміж, а щоб не зустрічатися, переїхала у Хмельницький, де винайняла квартиру.

Слідство наразі триває, встановлюються усі обставини злочину, у тому числі, з якою метою чоловік возив в автомобілі мисливську рушницю. За навмисне вбивство зловмиснику загрожує довічне ув‘язнення.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Урод. Расстрелять такого!!!
  • Anonymous

    Урод. Расстрелять такого!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up