На Хмельниччині в гаражі у злодія знайшли вкрадені речі, рушницю та автомобіль

На Хмельниччині в гаражі у злодія знайшли вкрадені речі, рушницю та автомобіль
Повідомлення про крадіжки надійшли до кам’янець-подільських правоохоронців у мікрорайоні «Черемушки». Підозра впала на 48-річного місцевого жителя, який раніше вже мав судимість.

Під час обшуку міліціонери знайшли речі, які підозрюваний вкрав із трьох квартир, а також автомобіль «ВАЗ», обріз та набої до нього. Окрім цього, знайшли й інші речі, власників яких шукають. Про це повідомляє обласне управління міліції.

Фото - прес-служба УМВС у Хмельницькиій області

Відео дня

Наразі за фактом злочину правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка), ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального Кодексу України. Триває перевірка причетності чоловіка до інших правопорушень. 

Читайте також:

Злодії виносять з квартир хмельничан гроші та спортивне спорядження

За крадіжку телефонного кабелю хмельничанина можуть "посадити" на 5 років

Злодій виніс з квартири хмельничанки 80 тисяч гривень

На Хмельниччині молодик позичав у знайомих техніку, яку потім здавав у ломбард

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up