На Хмельниччині викрили 65 прихильників “рузького міра” від початку війни

На Хмельниччині викрили 65 прихильників “рузького міра” від початку війни
  • З початку повномасштабного вторгнення правоохоронці відкрили більше півсотні справ проти колаборантів. 

  • По 10 кримінальних провадженнях уже є судові вироки. 

Спецслужба Хмельниччини з початку повномасштабного вторгнення рф викриває прихильників путінізму, які діють на шкоду українській державі. В управлінні Служби Безпеки України в Хмельницькій області прозвітували скількох колаборантів вдалося викрити за більш, ніж 9 місяців повномасштабної війни. 

Правоохоронці зазначають, що станом на початок грудня зібрали масив інформації щодо протиправної діяльності зловмисників, які виправдовували та підтримували злочинні дії російських окупантів.

Скільки колаборантів викрили

Так, за матеріалами СБУ вже розпочали досудові розслідування у 50 кримінальних провадженнях за колабораціонізм info та ще 15 проваджень за виправдовування збройної агресії росії info.  

Відео дня

На сторінках в соцмережах підозрювані визнавали правомірною збройну агресію рф проти України, глорифікували її учасників, поширювали деструктив і кремлівську пропаганду.

Нині ж вже винесли судові рішення по 10 кримінальних провадженнях. Серед прихильників «спецоперації», які отримали вироки:

Майже про всі випадки ми розповідали раніше. Детальніше прочитати найгучніші історії колаборантів, які діяли в регіоні, можна в матеріалі Захоплення влади й підтримка путіна. Історії колаборантів на Хмельниччині

— Запевняємо усіх колаборантів, «почекунів» та глорифікаторів «рузького міру»  українське суспільство перестало толеризувати проросійську «п’яту колону», яка загрожує нашій державності.  Кожен, хто підтримує геноцид українського народу, отримає від правосуддя – по заслузі, — заявляють в СБУ. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Маріна Фурман

    Їх треба  позбавити життя
  • Андрей Гришнюк

    А чому ж СБУ,досі не взяли і ще не під слідством ті,хто гуманітарку вагонами крав!

    Тай на далі напевно крадуть їх же не заарештували!!!!
  • Тамара Саницкая

    За миску супу хай падлюки розбирають завали.....Слава СБУ!
  • Ларіса Твердохліб

    Брехня ви перевірти пересиленців ви будети в шоці вони нецінятть нічого

keyboard_arrow_up