На Зарічанській на очах у копів мало не вистрибнув з вікна 53-річний чоловік (ВІДЕО)

На Зарічанській на очах у копів мало не вистрибнув з вікна 53-річний чоловік (ВІДЕО)
  • Жінка викликала поліцію до чоловіка, який влаштував сімейну сварку. 
  • Коли копи приїхали, господар відкрив вікно на кухні, щоб вистрибнути. 
  • Патрульний затягнув чоловіка в приміщення.  

Жителька вулиці Зарічанської подзвонила на "102" з повідомлення про те, що її п'яний чоловік влаштував вдома сімейну сварку. Коли патрульні приїхали, то побачили, що подружжя сперечається через алкоголь.

Щоб заспокоїти пару копи почали проводити профілактичну бесіду. А поки вони говорили з дружиною, чоловік вийшов на кухню перевернути котлети на плиті.
"Патрульні побачили, що чоловік відкрив вікно і мав наміри явно не провітрювати приміщення, тому кинулись до чоловіка і витягли його з вікна", -  повідомляють у прес-службі управління патрульної поліції Хмельницького. 

Заспокоїти господаря вдалося. А після того для надання допомоги чоловіку поліціянти виклали медиків. Усе, що відбувалося в квартирі подружжя, зняли нагрудні камери поліції. 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Мастер Автополив

    Праздники затянулись...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up