У Хмельницькому чоловік з ножем напав на сусідів своєї співмешканки

У Хмельницькому чоловік з ножем напав на сусідів своєї співмешканки
  • Повертаючись додому, між чоловіками та їхньою сусідкою виникла словесна перепалка.
  • Після сварки усі розійшлися по домівках. Та співмешканець жінки вирішив помститися за кохану, підстеріг зухвальців та напав на них.
  • В обох чоловіків діагностували численні порізи та пошкодження внутрішніх органів.
  • Зловмисника затримали. Йому світить позбавлення волі від 10 до 15 років.

Подія мала місце у неділю, 2 вересня, на вулиці Шестакова. Близько 21-ї години чоловіки поверталися додому, а по дорозі зустріли сусідку. Між ними виникла сварка, але згодом усі розійшлися по домівках. Про конфлікт хмельничани вже й майже забули, однак співмешканець жінки вирішив помститися за кохану. Згодом, побачивши зухвальців на вулиці, він схопив ножа та напав на них. 

"Незважаючи на важкі травми, потерпілі таки змогли дістатися додому, де рідні вже викликали їм медичну допомогу. В обох чоловіків діагностували численні порізи та пошкодження внутрішніх органів. Їх госпіталізували в реанімацію та прооперували", - повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

Зловмисника затримали. Справу розслідують за пунктом 1 частини 2 статті 115 через статтю 15 (Замах на умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України. Нападнику світить позбавлення волі від 10 до 15 років.

Відео дня

Як додали правоохоронці, затриманий є 35-річним уродженцем міста Ужгород, а у Хмельницькому він жив тимчасово. Окрім того, поліцейські з’ясували, що він перебував у державному розшуку за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up