Перед судом постане банда рекетирів, які “вибивали” неіснуючі борги з хмельничан

Перед судом постане банда рекетирів, які “вибивали” неіснуючі борги з хмельничан
Фото СБУ
  • До складу злочинної групи входило четверо місцевих мешканців.
  • Вони тримали в страху хмельничан з березня цього року.
  • Поліція завершила розслідування і передала справу на розгляд до Хмельницького міськрайонного суду.

До складу злочинного угрупування входило троє хмельничан віком 27, 28 і 32 років, один із яких раніше притягувався до відповідальності за аналогічні злочини. Трійку затримали "на гарячому" у червні.  

Чоловіки, погрожуючи фізичною розправою, вимагали у місцевого жителя 3 тисячі доларів США. Затримали усіх членів групи на одній із вулиць Хмельницького під час отримання ними чергової частини коштів від потерпілого в розмірі 10 тисяч гривень.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання одного із зловмисників поліцейські виявили дві ручні наступальні осколкові гранати «РГН».

Відео дня

Обвинувальний акт за двом а статтями Кримінального кодексу України вже скерований на розгляд Хмельницького міськрайонного суду. Чоловікам може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up