Понад 17 тисяч гривень віддав кам'янчанин за уявну путівку на екзотичні острови

Понад 17 тисяч гривень віддав кам'янчанин за уявну путівку на екзотичні острови
  • Чоловік хотів придбати туристичну путівку на Мальдіви.
  • Проте, коли він переказав кошти, продавець зник разом з обіцяною путівкою.
  • Шахраїв наразі розшукують.

Шахраї продовжують "обчищати" кишені хмельничан. Великою популярністю користується саме інтернет шахрайство, адже саме через мережу злодіям найпростіше обкрутити довірливу жертву. Як повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області черговою жертвою шахраїв став 57-річний кам‘янчанин.

Чоловік зібрався у відпустку та підшукав для себе тур в інтернеті. Поїхати вирішив аж на Мальдіви. Ціна екзотичної подорожі - 17 300 гривень. Досить швидко з клієнтом зв'язався представник туристичної фірми. Як він зазначив їхній офіс знаходиться в Києві, тож усі розмови відбувалися через телефон. Кам'янчанина запевнив, що проблем з оформленням документів не буде, а все що йому потрібно зробити - переказати гроші на вказаний рахунок.

Уже після перерахунку коштів зв'язатися з представником фірми чоловік не зміг, а така очікувана путівка так йому й не прийшла. Через кілька днів, зрозумівши що його обманули, він написав заяву до поліції.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Александр Черненко

    А фотографіі і сувеніри вже привіз з відпочинку він?)))
  • Ольга Звоник

    Лох не мамонт...🤦🏼‍♀️
  • Олександр Петренко

    Мальдіви за 17 тисяч ??? М-да...Без лоха и жизнь плоха !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up