Понад 17 тисяч гривень віддав кам'янчанин за уявну путівку на екзотичні острови

Понад 17 тисяч гривень віддав кам'янчанин за уявну путівку на екзотичні острови
  • Чоловік хотів придбати туристичну путівку на Мальдіви.
  • Проте, коли він переказав кошти, продавець зник разом з обіцяною путівкою.
  • Шахраїв наразі розшукують.

Шахраї продовжують "обчищати" кишені хмельничан. Великою популярністю користується саме інтернет шахрайство, адже саме через мережу злодіям найпростіше обкрутити довірливу жертву. Як повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області черговою жертвою шахраїв став 57-річний кам‘янчанин.

Чоловік зібрався у відпустку та підшукав для себе тур в інтернеті. Поїхати вирішив аж на Мальдіви. Ціна екзотичної подорожі - 17 300 гривень. Досить швидко з клієнтом зв'язався представник туристичної фірми. Як він зазначив їхній офіс знаходиться в Києві, тож усі розмови відбувалися через телефон. Кам'янчанина запевнив, що проблем з оформленням документів не буде, а все що йому потрібно зробити - переказати гроші на вказаний рахунок.

Уже після перерахунку коштів зв'язатися з представником фірми чоловік не зміг, а така очікувана путівка так йому й не прийшла. Через кілька днів, зрозумівши що його обманули, він написав заяву до поліції.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Александр Черненко

    А фотографіі і сувеніри вже привіз з відпочинку він?)))
  • Ольга Звоник

    Лох не мамонт...🤦🏼‍♀️
  • Олександр Петренко

    Мальдіви за 17 тисяч ??? М-да...Без лоха и жизнь плоха !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up