Помер при затриманні. ДБР перевірить поліцейських на причетність до смерті військового

Помер при затриманні.  ДБР перевірить поліцейських на причетність до смерті військового
  • Тіло 25-річного Олександра Коляденка знайшли в дворі житлового будинку.
  • В місцевій організації АТОвців заговорили про причетність до смерті правоохоронців.
  • У Державному бюро розслідувань перевірять правомірність дій поліції.

Тіло мертвого Олександра Коляденка знайшли 31 березня в дворі будинку на вулиці Миру. Це був 25-річний колишній військовослужбовець, учасник бойових дій в зоні ООС. Про це повідомили у громадській організації «Учасники АТО міста Старокостянтинова», а згодом смерть хлопця підтвердили і в Головному управлінні Нацполіції. Тоді в ГО озвучили версію причетності поліцейських, які того дня затримали військового.

У Державному бюро розслідувань розпочали досудове розслідування за фактом загибелі чоловіка під час його затримання працівниками одного із відділів поліції ГУ НП в Хмельницькій області.

За попередньою інформацією, ввечері 31 березня у Старокостянтинові поліцейські зупинили молодика для з’ясування особи та перевірки пакунка, який той отримав на пошті. 

Відео дня

За інформацією на сайті ДБР, помітивши правоохоронців, 25-річний Олександр кинув посилку та почав тікати. Коли поліцейські його наздогнали, він почав скаржитися на погане самопочуття. 

Чоловікові намагались надати першу медичну допомогу правоохоронці, а перехожі викликали "швидку". Проте Олександр Коляденко помер ще до приїзду медиків. За попередньою інформацією, смерть настала внаслідок зупинки серця.

Пакунок чоловіка відправлять на експертизу.

Як повідомляють в Державному бюро розслідувань, попередня кваліфікація злочину: перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки. За це загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3 років. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (108)
  • Василь Молотковський

    З якого дива, поліцейські перевіряють пакунки з НП?! Це відколи, і по якому праву?
  • Игор Водовиз

    Гнати вшию. Зтої  поліції ....
  • Елена Кузнецова

    ДБР они своих не сдают  и не работают
  • Надежда Надежда

    Світдана опанасенко! Є такі люди,та втікав ,щоб не опозорили перед своїми товаришами .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:59 За вбивство власного чоловіка жителька Хмельниччини отримала вирок 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up