У Хмельницькому районі чоловік обікрав залізницю відразу після звільнення з роботи

У Хмельницькому районі чоловік обікрав залізницю відразу після звільнення з роботи
Поліцейські розшукали крадія майже відразу. Шлях до зловмисника вони знайшли по слідах автомобіля, на якому той вивіз шмат залізничної колії.

38-річний чоловік працював на залізниці. Він вирішив звільнитися. Після оформлення всіх необхідних документів вирушив додому. Чоловік проживає в селі Хмельницького району. Неподалік від стації Богданівці він запримітив недіючу колію, яка була у розібраному стані і вирішив збагатитися за рахунок колишнього роботодавця.

Самотужки забрати 12 метрів колії він не міг і попросив сусіда, який мав вантажний бус. Тому чоловік сказав, що колія – це частина розрахунку при звільненні і все, нібито, законно. Тож чоловіки приїхали на перегін між станцією Богданівці та містом Хмельницьким, де порізали на частини і завантажили в автомобіль близько 12 метрів залізничного полотна.

Виявивши крадіжку маже відразу, працівники залізниці звернулися до поліції. Працівники Хмельницького відділу знайшли винуватця відразу, простеживши сліди автомобіля. Тепер крадію загрожує позбавлення волі на строк до 3 років. Про це повідомляють в ГУ Нацполіції в Хмельницькій області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up