У Хмельницькому вбили таксиста. Тіло знайшли на сміттєзвалищі

У Хмельницькому вбили таксиста. Тіло знайшли на сміттєзвалищі
  • Тиждень тому донька 57-річного хмельничанина повідомила у поліцію, що її батько безслідно зник.
  • Чоловік працював таксистом. Того дня він пішов на роботу і не повернувся.
  • Таксиста знайшли мертвим. Поліція встановила, що його вбив... колега. 

Із заявою про зникнення батька до поліції звернулась хмельничанка. Минулого тижня чоловік пішов на роботу і зник. Таксував на власному автомобілі «Daewoo Sens». У поліції не повідомляють на яку службу він працював. 

Правоохоронці одразу почали відпрацьовувати можливі місця перебування зниклого та коло його спілкування.Спочатку перевірили гараж таксиста. Автівки там не знайшли, але увагу слідчих привернула велика пляма крові на підлозі.  

Поліцейські з’ясували, що останнім часом потерпілий товаришував із 52-річним колегою. Він навіть давав йому свій автомобіль для таксування. Знайомого вирішили перевірити.

Відео дня

"Чоловіка запитали, чи знає він де може перебувати зниклий. Той розповів поліцейським, що колега залишив йому автомобіль для роботи, а сам поїхав за кордон. Ніби там він хотів купити ще одну автівку. Така версія здалася підозрілою правоохоронцям. Ця інформація не підтвердилась", - кажуть у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області. 

Через кілька днів вбивство розкрили. Зловмисник зізнався у злочині. Розповів, що вивіз тіло в район міського сміттєзвалища. Виявилося, що тілесні ушкодження потерпілому він наніс під час сутички. Нібито сварка виникла, коли чоловіки сварилися через ремонт автомобіля. 

Після побиття таксист впав і не отямився. Тоді зловмисник вирішив заховати тіло. Він погрузив його в автівку та вивіз за межі міста на сміттєзвалище. Там вбивця його і заховав. Сам же повернувся додому.

Чоловіка затримали. Справу розслідують  за частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.  До речі, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і близько 7 років провів за ґратами. Зараз йому оголошено про підозру.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ирина Щ

    А власники служби таксі хіба не мають цікавитися тим, кого беруть на роботу?
  • Олекса Шумейко

    За таке вбивати людину, це вже занадто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up