Від 600 до 1000 гривень брала сутенерка із Кам’янця за інтим з неповнолітніми

Від 600 до 1000 гривень брала сутенерка із Кам’янця за інтим з неповнолітніми
27-річна кам’янчанка підшуковувала багатих клієнтів та «продавала» їм інтимні послуги дівчат віком від 16 до 25 років.

Сутенерка мала у своєму підпорядкуванні 10 молодих дівчат, трьом з яких  ще не виповнилося 18 років. Дівчата «працювали» в основному у Кам’янці-Подільському, але часом виїжджали і до сусідньої Чернівецької області.

-Клієнтами сутенерки були заможні чоловіки, які приїжджали до Кам’янця-Подільського у справах або на відпочинок. Серед знайомих підозрюваної було чимало таксистів, які і доправляли дівчат за місцем виклику — в готелі, сауни та інші місця відпочинку. Від клієнтів організаторка бізнесу отримувала від 600 до 1000 гривень, з яких «підопічним» платила по 400, - каже речник Кам’янець-Подільського міського відділку міліції Наталія Касапчук.

Наразі стосовно підозрюваної відкрито кримінальне провадження за ч. 2 та ч. 3 ст. 302 «Створення або утримання місць розпусти і звідництво» Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Правдолюб

    Легалізувати, але не змушувати дівчат мати запис у трудовій книжці. Лише змусити, щоб мали довідки про проходження у певні строки медичних перевірок. Якщо таких немає довідок, тоді штрафувати, якщо дуже злісний порушник, то більш суворе покарання. Також дівчата мають бути захищені правоохоронними органами. Тобто, щоб могли зателефонувати у міліцію у разі потреби, не боячись відповідальності за заняття проституцією, а будучи впевненими, що їх захистять від хворих на голову клієнтів. А щодо сплати податків, то також може бути поставлена вимога мати обов'язкову реєстрацію підприємця. І  дівчата будуть мати прикриття, що вони працюють підприємцями, а отже моралісти не будуть на них скоса дивитись і податки (єдиний податок і соціальний внесок) держава буде отримувати.
  • Анонім

    Та легалізуйте це все, воно було і буде .
  • Анонім

    Проституцію недарма називають найдревнішою професією. Можливо, час подивитись правді в очі. Скільки б з нею не боролись, що б не розповідали про моральність та аморальність, вона все одно продовжує існувати.

    Тому, можливо, вже таки настав час її легалізувати, щоб дівчата могли працювати в правовому полі? От кому конкретно погано від того, що існує проституція?

    Fora reply Анонім

    Так-так, легалізувати... А вам би хотілося, щоб у когось з ваших рідних в трудовій було записано - повія?
  • PAL

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up