Конкурс на краще фото різдвяного Хмельницького: хто може взяти участь

Конкурс на краще фото різдвяного Хмельницького: хто може взяти участь
Фото - Хмельницька міська рада
  • Хмельничан запрошують взяти участь у фотоконкурсі.
  • Фото святкового міста можуть надсилати як професіонали, так і аматори.

У місті вже втретє проводять фотоконкурс «Різдвяний Хмельницький». Взяти участь у ньому може кожен – як дорослі професійні фотографи, так і діти.

Як взяти участь:

Участь можуть взяти професійні фотографи, аматори і діти до 17 років. Термін подачі світлин - з 10 грудня до 22 січня 2021 року.

Відео дня

«Концепція цьогорічного фотоконкурсу – святкування новорічно-різдвяного періоду у родинному колі. Світлини, надіслані на конкурс, мають відображати не лише святкову атмосферу та новорічну красу міста, а й ілюструвати культуру українського народу, сімейні традиції святкування великого християнського свята – Різдва Христового (колядки, кутя, різдвяна зірка, дідух, свічки, узвар), випромінювати затишок, тепло, радість і любов», -  повідомляють у міськраді. 

Які будуть тематичні номінації:

  • Різдвяний Хмельницький (найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування);
  • Різдвяна казка очима дитини (дитяча номінація, учасники — діти віком до 17 років; найкраще фото, яке передає святковий настрій, новорічну красу міста, традиції святкування);
  • Приз від мера за високу майстерність у фотомистецтві серед дорослих учасників;
  • Приз від мера за високу майстерність у фотомистецтві серед дітей.

Для участі потрібно заповнити лист-заявку та надіслати її разом із фото на електронну адресу: [email protected] з поміткою «На фотоконкурс». Учасник фотоконкурсу може подати не більше 10 фотографій у вигляді електронних файлів. 

Учасники, роботи яких відберуть, будуть показувати на виставці у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва з 4 до 16 лютого. Оголошення переможців фотоконкурсу по кожному тематичному розділу (номінації) та нагородження відбудеться 4 лютого під час відкриття виставки фотографій.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Любов Сердунич

    Новорічно-різдвяні святА нічого спільного не мають із так званим Різдвом Христовим, позаяк колядки, кутя, різдвяна зірка (Сонце), дідух, узвар - усе це атрибути НАШОГО, УКРАЇНСЬКОГО, Різдва: Різдва (Народження) Нового, Молодого, Сонечка. Збільшується світловий день, саме це й ставало приводом для святкування.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up