Куди піти у вихідні 9-10 березня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 9-10 березня. ВСІМ рекомендує
Фото ілюстративне. pexels.com
  • Цими вихідними на хмельничан очікує чимало цікавих та пізнавальних заходів.

  • Для дітей підготували цікаві вистави та заняття, а дорослі матимуть змогу відвідати виставки та концерти.

  • Про це та інше - у традиційній афіші від vsim.ua.

Субота, 9 березня

08:30 - фінальна частина шкільної футзальної ліги у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 7.

10:00 - Тренінг "Зрілі стосунки, або Як налагодити життя до того, як постарієш" в Інноваційній школі ThinkGlobal. Вхід: 1950 грн.

Тренінг для тих, хто хоче налагодити стосунки зі своїми близькими, покращити атмосферу в колективі й підвищити мотивацію своїх колег, прояснити свої особисті стосунки і зрозуміти, що з ними робити. Спікер Валерій Стрільчик - тренер з розвитку особистості, експерт у сфері наставництва і стосунків, підприємець і надзвичайно цікава людина, автор книги "Баня для мозгов".

Відео дня

10:30 - Дитяча вистава “Бебі-бумм! Знайомство” у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок “Дивень”. Вхід: 40 гривень.

Запрошуємо усіх малюків міста Хмельницького на виставу "Бебі - бумм! Знайомство".

12:00 - Дитяча вистава “Солом’яний бичок” у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок "Дивень". Вхід: 28-30 гривень.

Це казка, про те як дід провчив бешкетників ведмедика, лисицю і зайченя, які без дозволу господарювали у нього на городі і в курнику. Зробив дід бичка з соломи, просмолив йому боки і відправив внучку з бичком на галявину. Поки внучка дрімала до бичка підкрався ведмедик, хапнув його лапою і прилип! Прибігли на виручку лисиця з зайцем, стали відривати ведмедя і теж прилипли. Всіх бешкетників зловив бичок смоляний бочок! Дід провчив звірят: недобре брати чуже.

12:00 - Дитяча субота “Сонце гляне у віконце” у книгарні “Є”. Вхід вільний.

Можливо, ще не дуже помітно, але в повітрі пахне свіжістю, уже чути співи пташок та відчутні теплі обійми сонечка, яке так і тягнеться до всіх пригортатися! Цієї суботи ми познайомимося з новими “теплими” казками та історіями знашої книгарні, створимо весняні букетики та поговоримо про особливості чи не найніжнішої пори року - весни! То ж запрошують вас, любі друзі! Смакуватимуть теплими спогадами від зими та набиратимуться нових ідей навесну.

12:00 - Волейбол. Чоловіча команда “Новатора” прийматиме чернігівський “Буревісник-ШВСМ” в рамках ХIV туру волейбольної Суперліги у СК “Новатор” по вулиці Тернопільська, 13/4.

Фото ілюстративне. УкрІнформ

15:00 - Весняний майстер-клас у Центрі розвитку дітей “Pixel”. Вхід: 180 грн.

Зустрічають весну! І готують надзвичайні подарунки для мами! Запрошують на надзвичайно весняний майстер-клас. Виготовлення справжнісіньких калейдоскопів, хімічний світлофор, незвичні квіти, безліч фарб у кожному досліді... Додамо трохи вогню й весняне зілля відмінного настрою готово. Безліч барв та подарунків гарантують.

15:30 - Заняття “Електричний струм” у Центрі розвитку дітей “Pixel”. Вхід: 200 грн.

Що таке електричний струм? Чому не можна пхати пальці в розетку? Як рятуватися, якщо вдарило струмом? Чи всюди може йти струм? На ці та багато інших питань шукатимуть відповіді разом з юними експериментаторами. А також вчитимуться складати перші електричні схеми і робити батарейки з підручних засобів. Не пропустіть!

16:00 - Вистава “Не промовчи Шевченка у собі...” у Хмельницькому монотеатрі “Кут”. Вхід вільний.

Хмельничан та гостей міста запрошують долучитися до заходів, приурочених 205-ій річниці від дня народження великого генія українського народу. У монотеатрі відбудеться сповідь барда «Не промовчи Шевченка у собі…» (мистецький проект «Ветеран»). Виставу поставив та зіграє керівник і актор монотеатру «Кут», володар гран-прі всеукраїнських та міжнародних театральних конкурсів, народний артист України Володимир Смотритель.

17:00 - Авторський концерт Ганни Гаврилець у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 60-70 гривень.

У рамках Х Міжнародного фестивалю "Хмельницький КамерФест". Ганна Гаврилець - Заслужений діяч мистецтв України, Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка, Композитор. За участю: Камерного оркестру Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Олександр Драган. Солісти - Анастасія Ткачук (сопрано), Анастасія Поліщук (сопрано), Катерина Дробіт (сопрано).

19:00 - перший фінальний матч Хмельницької Преміум-ліги з футзалу між Динамо ГУНП і Helpix у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 7.

19:00 - Вистава "Назар Стодоля" у Хмельницькому академічному театрі ім. М.Старицького.

Вистава "Назар Стодоля" за п’єсою Тараса Шевченка.

Неділя, 10 березня

10:00 - Виставка екзотичних тварин “Світ джунглів” у ТЦ ЦУМ. Вхід: 40-50 гривень.

Виставка екзотичних тварин являє собою науково пізнавальний інтерес. Для всіх проводяться екскурсії, під час яких відвідувачам дається уявлення про різноманітність і красу тваринного світу, розповідається про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження цих екзотичних тварин.

Фото ілюстративне. pexels.com

12:00 - Музейна майстерня родинної творчості у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 8-20 грн.

Музейна практика родинної творчості «Мамина майстерня» з неймовірною атмосферою мистецького затишку та спільного творення запрошує подолян на чергову зустріч. На майстер-класі від молодої хмельницької художниці Марини Ролі можна буде навчитися створювати власні декоративні вироби у техніці декупажу. Маленьких відвідувачів чекають сюрпризи: читання книжок та мультрозваги.

12:00 - Дитяча вистава “Підкова на щастя” у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок "Дивень". Вхід: 28-30 гривень.

Історія про лінивого Ослика, який утік від Баби й Діда, щоб тільки не працювати, а відпочивати. Ослик щоразу уникає небезпек, хоча на шляху йому трапляються страшні та грізні звірі. Та після довгих блукань він повертається до Діда та Баби і вже береться до будь-якої роботи. Вистава для дітей дошкільного та шкільного віку за творами Івана Франка.

15:45 - перший фінальний матч Хмельницької Преміум-ліги з футзалу між Динамо ГУНП і Helpix у спорткомплексі ГУНП на Зарічанській, 7.

17:00 - Андрій Бєлов із виступом у Хмельницькій обласній філармонії. Вхід: 80-100 грн.

Лауреат міжнародних конкурсів Андрій Бєлов (скрипка, Україна-Німеччина). У супроводі Академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії. Андрій Бєлов – один із найуспішніших українських скрипалів на Заході.

17:00 - Виставковий проект Семена Храмцова “Банери. Критичний дизайн” у Хмельницькому обласному художньому музеї.

Семен Храмцов (м.Херсон) представить у Хмельницькому обласному художньому музеї виставковий проект «Банери. Критичний дизайн». Це дослідницький арт-проект, який концентрує увагу на проблемах графічного середовища повсякденності України. Він передбачає аналіз критичних рефлексій дизайнерів на сучасний дизайн. Серія банерів структурує до болю знайомий погляду «візуальний шум», що нас оточує, i базується на анкетних відповідях респондентів. Тому колір фону, логотип, слоган, заголовок, персонажі, тощо, взяті не випадково. Хоча випадковість – один з способів побудови цих композицій. Концентрація штампів, стереотипів, популярних прийомів, породжує соціальну складову і розкриває проблеми естетичного та етичного характеру.

18:30 - Автограф-сесія Валерія Ананьєва у книгарні “Є”. Вхід вільний.

Автограф-сесія Валерія Ананьєва автора першої в історії інтерактивної книги про події на сході України. "Сліди на дорозі" - книга, яка три роки чекала свого часу.

19:00 - Хореографічна вистава “Есмеральда” у Хмельницькому академічному театрі ім. М. Старицького.

Хореографічний вистава "Есмеральда", за мотивами класичного твору Віктора Гюго, мовою танцю розповідає романтичну історію життя та кохання молодої циганки. Дівчині доводиться зробити складний вибір між вірністю та життям. Та над справжнім почуттям не підвладний час та люди.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up