Де у Хмельницькому не буде гарячої води до кінця квітня

Де у Хмельницькому не буде гарячої води до кінця квітня
  • Комунальники розпочали планово відключати гарячу воду. 
  • Ремонтуватимуть тепломережу. 
  • На п'яти вулицях міста тепла вода з кранів не поллється до кінця квітня. 

У "Хмельницьктеплокомуненерго" розпочали планові відключення гарячої води. Протягом квітня-серпня комунальники обслуговуватимуть та ремонтуватимуть обладнання для теплопостачання. На ці кілька місяців розробили графік відключень гарячої води. 

З 18 квітня гаряче водопостачання вимкнено для мешканців будинків за адресами:

  • вулиця Чорновола 122/2;
  • вулиця Майборського,5;
  • вулиця Проскурівського Підпілля, 127;
  • вулиця Завадського, 64/3;
  • проспект Миру 53/1.

Мешканцям цих будинків вимкнуть теплу воду до кінця квітня. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Nina

    Води не буде у всіх будинках які належать до ЦТП  (центральний тепловий пункт) які знаходяться за адресами що вказаний у статті, автори, пишіть повну інформацію!

    https://www.teplo.km.ua/

    Юля Шкид reply Nina

    Дякую, що пояснили. Але в інформації ясно написано, цитую: "З 18 квітня гаряче водопостачання вимкнено для мешканців будинків за адресами:  вулиця Чорновола 122/2; вулиця Майборського,5; вулиця Проскурівського Підпілля, 127; вулиця Завадського, 64/3; проспект Миру 53/1". Ще раз підкреслюю: "...водопостачання вимкнено для мешканців будинків за АДРЕСАМИ..."  В матеріалі немає ані слова, що то адреси ЦТП. А зараз, після вашого коментаря та посилання на сайт підприємства, нарешті стало зрозуміло. А автор надав недостовірну інформацію
  • Юля Шкид

    Чому автор вказує, що води не буде у 5-ти будинках? Це неправильно!!! До прикладу, на Героїв АТО, 4 (Ціолковського, 4) гарячої води також з 18 квітня немає через "профілактику". Наведить повний список. Чи не пишить неповну інформацію!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up